Bougainvillea plantesygdomme

January 23

Bougainvillea plantesygdomme

Bougainvillea er en woody vinstok, der er medlem af den fire-tiden (Nyctaginaceae) familie. Den vidtstrakte blomstrende vin plante er også kendt som papir blomst. Planten stammer i Sydamerika, og er almindelig i USA, især i Californien og Florida. Bougainvillea er populær for sin papery og prangende lilla dækblade, som overstråle sine små hvide blomster. Som med fleste planter, er bougainvillea udsat for flere sygdomme.

Root Rot

Root rot lejlighedsvis hjemsøger bougainvillea og er normalt forårsaget af udvidet eksponering for vandlidende. Nogle tegn på root rot omfatter gule blade og en kedeligt udseende. Med root rot, at iltmangel resulterer i rødder dø tilbage og rådnende. Root rot kan også være forårsaget af tilstedeværelsen af svamp i jorden. Du kan nemt forhindre tilstand, ved at anvende fungicid under den transplanterende proces eller ved forsigtig håndtering.

Leaf Drop

Leaf drop er forårsaget af forkert voksende forhold, såsom kolde temperaturer, kold eller varm kladder, drastiske miljømæssige ændringer, lavt niveau af lys eller fugtighed, sjældne vanding og overdreven vanding. I mange tilfælde kan blad drop forhindret og kontrolleret ved at give planten med ekstra lys eller befrugtende oftere.

Bladpletter

Bladpletter er undertiden problematiske med bougainvillea, især på ældre planter. Med bladpletter, tan eller gul farvet steder dukker op på ældre blade, hvilket ofte betyder mangler de næringsstoffer magnesium. Disse symptomer kan også betyde overdreven vanding af anlægget. Bladpletter er især almindelig med gule sorter af bougainvillea. Ordentlig pleje af bougainvillea generelt forhindrer betingelsen fra udviklingslande. Undgå denne betingelse ved at undgå tætte beplantninger, og ved hjælp af en komplet gødning i løbet af foråret måneder. I tørre perioder er det gavnligt at grundigt vandplanter. I særligt alvorlige tilfælde er fungicid sprays nødvendige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com