Hvordan du udskifter en plastik loft elektrisk Box

January 24

Plast loft elektrisk box skal udskiftes bør du bemærke nogen skade på boksen, når du fjerner et lampen fra det. Skulle du iagttage dit nuværende lampen begynder at trække væk fra loftet, er boksen blevet løs og beskadiget. En beskadiget loft boks kan påvirke ledningsføring forårsager en elektrisk kort. Et lys armatur kan falde fra loftet og eventuelt sårer nogen eller forårsage skade på dit hjem, hvis venstre knyttet til en beskadiget loft boks. Ingen elektriske forkundskaber er forpligtet til at erstatte en plastik loft elektrisk boks.

Instruktioner

•Drej off circuit breaker insider din vigtigste service panel, der leverer el til loft elektrisk boks. Test kredsløb på loftet for at bekræfte elektriciteten er slukket. Tryk én ledning fra et toleder-kredsløb tester til den sorte ledning inde i boksen loft og på anden ledningen til en metal skrue på boksen. Testeren skal ikke tænde hvis du har deaktiveret den korrekte breaker.

•Skub ledninger inde i boksen plast loft elektrisk at undgå at beskadige de elektriske ledninger. Hvis boksen oprindelige loft er naglet til et loft tværbjælke, skal du indsætte en 1-inch diameter træ dyvel i boksen loft. Strike slutningen af dyvel med en hammer til at løsne boksen fra tværbjælke. Træk forsigtigt boksen gennem hullet i loftet for at fjerne den.

•Tag ud skruen fra toppen af boksen plast loft elektrisk fjerne boksen fra skinnen knyttet til loftet bjælker. Træk forsigtigt den elektriske boks fra loftet. Bruge luftfart klip eller en bajonetsav til at skære igennem loftet bandage og trække det fra loftet.

•Thread de elektriske ledninger du fjernet fra den oprindelige loft boks gennem en knock-out på bagsiden af udskiftning remodel plast loft elektrisk box. Knock er en lille åbning i boksen er dækket af en tynd plastik fane. Fanen holder ledningerne på plads en gang indsat i boksen.

•Skub boksen remodel i den allerede eksisterende hul i loftet indtil læben af boksen hviler mod loftet. Drej skruen på læben af boksen udskiftning med uret, indtil boksen sikrer til loftet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com