Sådan oprettes en skærm til blok ud min nabos hus

January 25

Sådan oprettes en skærm til blok ud min nabos hus

En velkendt talemåde indebærer, at "gode hegn skaber gode naboer". Sommetider, dog, opførelsen af et hegn er ikke en mulighed eller ikke æstetisk tiltalende. Hvis du leder efter en mere naturlig metode til screening din værftet fra dine naboer, kan du i stedet plante en hæk skærmen ved at fastlægge en række buske eller små træer i nærheden af ejendommen linje. Når planterne er vokset i, giver de adskillelse mellem værfter mens ser også naturligt og smukke. Hvis du leder efter en umiddelbar skærmen, kan du købe modne træer, men omkostningerne bliver større.

Instruktioner

•Undersøg placeringen af den ønskede skærm. Bemærk beløbene af solen, at området vil se i løbet af dagen. Bemærk også placering i forhold til andre jorden omkring ejendommen linje til at afgøre, om der er tilbøjelige til at være steget eller faldet vand i jorden på grund af dræning.

•Decide på dit behov for skærmen. Det er vigtigt at vide hvor højt og hvor fuld du ønsker på skærmen når fuldt udvokset, hvor du kan ordentligt vælge de planter, som anvendes i skærmen.

•Find ret buske og/eller træer for at gå sammen med dine behov i trin 1 og 2. Den højde og vand/lys miljø på skærmen potentielle kan hjælpe dig med indsnævre mulighederne. En Emerald grøn Arborvitae, for eksempel, vil give en skærmen ca 14 fod høje, men kræver en placering med ordentlig dræning, der modtager en masse lys. For mere information, tale med en professionel landscaper, der bør være i stand til at hjælpe dig med at finde planten indstillinger.

•Lay hele skærmen på samme tid, således at det forbliver ensartet i udseende hele vækst. Hvis du køber dine planter stykke for stykke, er det sandsynligt, at skærmen vises ujævne, mens det stadig vokser i.

•Spread ud dine planter bred nok til at give mulighed for korrekt vækst som planterne udvikle især med et træ som en fyr, der vil vokse sig stor. Det er en let fejl at plante træer i nærheden af hinanden, da de ikke er meget bred. Men som træerne vokser op, de vil gribe ind i hinanden.

•Vælg en skærmen bestående udelukkende af identiske planter, hvis du ønsker at have en ensartet skærm. Dog overveje at blande to eller flere planter med samme vækstmønstre til en skærm med et mere unikt look.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com