Drywall isolering reparation

July 26

Drywall isolering reparation

De fleste isolering problemer kan løses ved blot at tilføje mere. Dette kræver fjernelse af ringe eller ingen drywall i de fleste tilfælde. Huller mellem vinduer og døre kan fastsættes ved at fjerne trim, og store dele af væggen kan være fyldt med blæst i isolering efter at skære et par strategiske huller. Den eneste gang, du skal måske fjerne flere drywall er når du nødt til at udfylde et hul efterladt af et vindue eller en dør, der er blevet fjernet.

Isolerende vindue og dør huller

Fjern trim fra omkring vindue eller dør, udsætter kløften mellem karmen og væggen studs. Spray i skumisolering fra en dåse, udfylde hullet omkring halvt fyldt. Skummet vil udvide til at udfylde hullet og vil bule ud en smule. Når det er helt tørt, skæres det flugter til væggen med en hobbykniv og erstatte trim. Sørg for at bruge fleksibelt skumisolering i stedet for den stive type til forebyggelse af stress på rammen.

Fylde store sektioner med isolering

Hvis en hel væg skal være isoleret, er din bedste mulighed at blæse det ind med en lejet blæser. Lave en serie af huller på toppen af muren mellem studs, med 16-tommer mellemrum - stor nok til at rumme den dyse og slag cellulose isolering i hvert hul, indtil bay i væggen er fuld. Pakke hullet med lidt spray skumisolering, erstatte cut-out del af drywall og lappe det med fælles sammensatte. Bære en maske og dække alle møbler, mens blæser, da det er en støvet affære.

Udfylder rum venstre ved døre eller Vinduer at er blevet fjernet

Hvis du er nødt til at fjerne en større del af drywall installere glasfiber batt isolering, er din bedste mulighed at fjerne en, der strækker sig fra kanterne naglet til studs på begge sider. Det vil være nemmere at erstatte end en mindre sektion skåret ud i midten af væggen. Skær langs studs med en hobbykniv og så lateral kanterne med en gipsvæg sav. Fjern sektionen og installere glasfiber batts med papir side vender i mod rummet. Derefter, skære et nyt stykke af Gipsvægge til at dække hullet, installere det med drywall skruer og tape og mudder sømmene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com