Hvordan du vælger planter til terrassen

January 27

Hvordan du vælger planter til terrassen

I en stor have, er valg af planter designet til at bidrage til det samlede billede ofte set fra en afstand. Terrassen er imidlertid et glimrende sted at dyrke arter der givende på nært hold. Overdådig blomster og behageligt duftende planter kan bringe en gårdhave til livet.

Instruktioner

•Vælg kun et par gårdhave planter. Et smukt designede gårdhave eller terrasse med tiltalende proportioner muligvis kun et minimum af plantemateriale til at dekorere det. Genstand for interesse kan være en smuk modellen træ eller et par elegante containere.

•Installer rejst senge. Hvis du er ved at opbygge en helt ny gårdhave, kan du optage højbede til edge gårdhave, i stedet for en balustrade eller lav mur. På en hård overflade, de skal have indbygget græde huller til dræning. Sørg for, at sengene ikke er så bred, at du ikke kan nå centrum (forudsat der er adgang fra begge sider); Dette betyder normalt, begrænse bredde til omkring 4 fødder.

•Brug beholdere til sarte planter. En stor container kan gøre det muligt at dyrke planter, der ikke ville trives andre steder i haven. At bringe i sur jord, for eksempel, skaber et egnet medie til Rhododendron og heathers, som du ikke ønsker ellers kunne vokse hvis din jord er basisk. Hvis den havejord er dårlig, giver højbede dig mulighed for at importere nye jord. Tilføje grus for at forbedre dræning vil åbne døren for en lang række alpines og dværg pærer.

•Kombiner rejst senge med andre grænser og senge i stueplan at bringe dynamik til design, hvilket er særligt vigtigt, hvis pladsen er begrænset.

•Vælg gårdhave planter der appellerer til dig. En terrasse er ofte læ, og hvis det er i nærheden af huset det kan drage fordel af den resterende varme af vægge, så du kan vokse mindre-hardy arter.

•Consider hvor ofte du skal gårdhave vandplanter. Hvis terrassen er afgrænset af vægge eller hegn på en eller flere sider, vil at nedbøren være begrænset. Enten være parat til at vandplanter i tørt vejr eller begrænse dine valg til tørke-tolerante arter, herunder sukkulenter, pærer og mange urter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com