De bedste måder at holde Above Ground Pools ren

January 28

De bedste måder at holde Above Ground Pools ren

En over jorden pool kan give rigelig afslapning og underholdning i de varme sommermåneder, men denne baggård funktion kræver en masse pleje og opmærksomhed. Regelmæssig vedligeholdelse er et must for mousserende vand, der vil efterlade dig følelse forfrisket snarere end snavsede. Praksis en række rengøring teknikker til de bedste og mest komplette resultater.

Skimme

Du bør gøre en hurtig skimme pool på daglig basis for at holde snavs og snavs under kontrol. Der findes en bred vifte af vedhæftede filer til den standard teleskopfunktion stangfiskerfartøjer til at hjælpe med at fremskynde denne opgave. Den grundlæggende skimmer net er en standard i artilleriet i de fleste pool ejere, men vedhæftede filer som en blad rake, leaf fælde eller blad bagger kan også bruges. Som navnet antyder, er disse værktøjer bedst for skimming generende blade fra overfladen af puljen. Skimming poolen hver dag vil hjælpe med at holde snavs til et minimum og bør fangst størstedelen af det før det er tid til at synke til bunds.

Vakuum

En god støvsugning om når en uge vil slippe af med snavs og rester, der unddrager sig din flittige skumme og synker til bunds alligevel. Din teleskopfunktion stangfiskerfartøjer vil komme i handy igen her, som i vakuum hovedet kan være fastgjort til enden af stangen. Dette vil tillade dig at vakuum i bunden af poolen fra en komfortabel, tør position stående ved siden af. Tom pumpe kurv med jævne mellemrum som du vakuum for at holde maksimale suge hele projektet.

Børste

Gulv og sider af puljen vil akkumulere en slimet følelse over tid, hvis de ikke er børstet regelmæssigt. Du bør ideelt børste din hele pool én eller to gange om ugen afhængig af hvor meget bruger det bliver. Plast stritter pensler er bedst for over ground pools. Skrub vægge og bunden af bassinet grundigt med en standard pensel vedhæftet fil. For den mest grundige rene, kan du købe en anden, specielt designede pensel for at komme ind i hjørnerne.

Filter

Din pool filter vil arbejde hårdt for dig at holde vandet rent og godt cirkulerede. Men denne vigtige pool element kræver regelmæssig vedligeholdelse for at holde det på fuld kapacitet. Kontroller filtrerings pool ofte for at fastslå, om det skal ændres. Længden af tid, at et filter kan sidst afhænger af en lang række faktorer, herunder typen af filter du har, størrelsen af din pool og hvor ofte det er brugt. Overvåge den filter trykket læsning, som hovedsagelig fortæller dig, hvor svært det filter har arbejde at stamme vand igennem. Konsultere producentens anbefalinger til at afgøre hvad trykmåling er for høj. Holde et nyt filter på side hele tiden så du er parat til at erstatte et snavset filter hurtigt før snavs kan ophobes i poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com