Hvordan man vælger soveværelse væg farver

July 26

Soveværelset er forventes at være den mest komfortable og afslappende, men mest personlige rum i huset. Valg af væggen farver bliver en udfordring, fordi forskellige paletter, nuancer og tone kombinationer kan give forskellige virkninger, hvoraf nogle ikke kan være, hvad du havde forestillet mig. Disse enkle trin og retningslinjer vil hjælpe dig indsnævre dit valg.

Instruktioner

•Decide på hvad tema eller samlede effekt du vil få fra soveværelset. Hvis det er en lille soveværelse, vil du have det til at se større, end det er? Hvis det er en rummelig, high-loftet soveværelse, vil du prøve fed og eksotiske farver og indretning? Har du eksisterende møbler, som du vil fremhæve med væg farver? Har du et særligt tema i sindet, du ønsker at fremhæve på væggene, som safari, Hollywood, cirkus, victorianske eller moderne? Et tema giver dig et udgangspunkt på hvilke typer af farveskemaer vil arbejde.

•Consider neutrale farver som hvid, creme, beige og lys nuancer af brun og grå. Neutrale farver giver en illusion af rum og enkelhed, men fordi de er "kedelig", skal du farverige accent stykker i soveværelse som mørke omfattende møbler eller flere interessante vægtæpper til spike interesse. Omvendt, hvis du allerede har iøjnefaldende fokale stykker i soveværelset, dit bedste væggen farve ville være en neutral.

•Consider pastel farver til en lys og ren følelse. Svarende til neutrale, pasteller bedst ledsages af supplerende fed farvet accenter som base-farve trim på døre, vinduer og støbning. Stærke farver på møbler og sengetøj eller gardiner fungerer godt med pastel vægge.

•Consider monokromatiske ordninger for harmoni. Definere forskellige nuancer af en primær farve på forskellige områder af rummet kan give en samlende og beroligende effekt. Binde op indretning og møbler med farvetema at fuldføre udseendet.

•Consider mørke toner til den hyggelige og sanselige humør effekt. Mørke nuancer vil gøre en soveværelse ser LUN og kompakt, men hvis rummet er en god størrelse, strategisk positionering af lys og lyse accenter vil give rummet den intime stemning, du ønsker.

Tips & advarsler

  • Indsamle så mange oplysninger som du kan om farver og kombinationer. Besøg en maling butik eller afsnittet maling af et hjem forbedring butik for prøver af farvepaletter og fotos af soverum malet og dekoreret med forskellige temaer.
  • Husk at maling kunne tage på en mørkere nuance når spredt over en stor væg. Overveje at afprøve maling på et lille område og lade det tørre for at se den endelige effekt.
  • Maling nuancer vil også være anderledes, hvis du dækker en tidligere farvet væg. Overveje priming væg til en base hvid at sikre præcise maling-over farver.
  • Husk at maling finish (flad, satin, glans, osv.) og texturering teknikker (sponging, ragging, sandwash, Krakkeleret, etc.) har en effekt på den endelige farve. Overvej at teste på et lille område før maleri en hel væg.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com