Hvordan at tage sig af Chrome

January 31

Hvordan at tage sig af Chrome

Chrome er en skinnende, metallisk stof, der anvendes i hjem til badeværelse og køkken inventar og detaljer på cykler og køretøjer. Husholdningsartikler kan også være lavet af eller dekoreret med chrome. Chrome har en tendens til at rust hvis du er ligeglad for det godt. Det mister også sit varemærke glans som det indsamler vand mærker og bliver beskidt. Rengøring og skinner op chrome har virkningen, at det ser poleret og nye.

Instruktioner

•Mix 1/2 kop eddike og 1/4 kop bagepulver i 1/2 gallon af vand. Brug denne løsning til at fjerne hårdt vand indlån på chrome i badeværelse og køkken. Fugt en svamp med løsningen og tørre chromen ren. For mere kage på indskud, skal du bruge løsningen med en gammel tandbørste til at skrubbe dem væk. Skyl og polsk med en tør klud.

•Polish og betingelse chrome med babyolie. Påfør en lille mængde af babyolie til en tør, ren klud og gnid det på ren chrome. Konditionering chrome hjælper med at holde det fra rust.

•Tør chrome armaturer med en klud efter hver brug. Dette vil holde indskud og vand pletter fra formning og også forhindre rust.

•Klippe en hånd-størrelse kvadrat med aluminium folie og holder den i hånden med den blanke side vender ud. Polske chrome samtidig at fjerne rust ved dypning folie i vand og gnide det hele metal indtil rust er væk og stykket skinner. Folien er blødere end krom, så det ikke vil ridse overfladen. Tør stykke med en ren, fugtig klud når du er færdig, så tør.

•Aftør chrome med et stykke køkkenrulle, derefter anvende en chrome polsk som anvist på flasken. Tørre chrome polsk på med en klud, så polere det. Dette er en ekstra lag af beskyttelse, som er særligt nødvendigt for chrome på cykler og køretøjer, som udsættes for elementerne, der er mere end krom husstand vandhaner og andre funktioner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com