Hvordan man opbygger tøj Closets & hyldeplads i et soveværelse

September 9

Hvordan man opbygger tøj Closets & hyldeplads i et soveværelse

Tilføjelse af et skab og hylder i et soveværelse kan udvide lagerplads og gøre det lettere at organisere elementer i soveværelset. For eksempel, kan hylderne bruges til at gemme bøger, legetøj eller sko. Du kan designe skabet til at passe dine opbevaringsbehov. Bygge et skab er ikke en vanskelig proces, men du bliver nødt til at give tid til drywall sammensatte tørre før du male det og hænge døren.

Instruktioner

Skab

•Fastsætte dit skab plads. Bestemme, hvor stor du ønsker dit skab skal og det område, du ønsker dit skab til at besætte. Du skal vedhæfte skab væggene til studs i væggen, ikke bare drywall. Brug en stud finder til at finde studs, og justere din bygning målinger i overensstemmelse hermed. Måle dybden på skabet. De fleste toiletter er mindst 24 inches dyb. Måle toppen af loftet, og finde afstanden mellem toppen af dørkarmen og loftet.

•Klippe din 2-af-4s for projektet. For hver væg uden en dør skal du 2 2-af-4s, er længden af væggen. Du skal skære 2 af 4s til at gå inden for rammen væg. Disse bør være højden af loftet minus 4 inches. Du skal nok at du kan placere dem på hver side af rammen, og 18 inches fra hinanden hele. Klip et stykke er der bredden af dørtærsklen. Derefter skæres nok 2-af-4s, så du kan ramme toppen af døren hver 18 inches. Disse bør afstanden mellem toppen af dørkarmen og loft minus 4 inches.

•Frame vægge til skabet. Du skal layout rammer. Placer længde stykker ned, så negle højde stykkerne i begge ender. Bruge 2 negle for hver side af 2 af 4s. Den 4-tommer side 2 af 4 vil lægge flush med loftet eller gulvet. Højde stykker bør være 18 inches fra hinanden. Til væg med døren, nail fire udenfor stykker på plads. Derefter søm hvert af de inderste stykker 18 inches fra hinanden, forlader en plads, hvor døren vil gå. Nail to højde stykker ind i rummet på hver side af hvor du vil placere dørtærsklen. Søm den brik, der er bredden af dørkarmen på plads på højden af døren. Derefter søm de mindste stykker mellem toppen af rammen for døren og toppen af loft stykket.

•Sæt væggen rammer op. Starte med en, der vil lægge på væggen. Nail rammen på plads med søm på hver side af hver 2 x 4 i loftet og gulvet. Derefter søm gennem drywall i stutteriet du markeret, hver 12 inches fra gulvet til loftet. Gøre dette med hver dørkarmen, sømning hjørner af skab væggen på plads. Med en håndsav skåret ud del af den ramme, hvor døren vil gå.

Hæng drywall både indvendigt og udvendigt på de skab vægge. Brug drywall skruer til at sikre dem på plads. En skrue skal bruges i hver stud, og omkring 24 inches fra hinanden længden af væggen lodret. Brug gips sammensatte og gips tape til tætning sømme og dække skruer. Lad det tørre, derefter slibe og male det.

•Installer dørkarmen af sømning et søm i hvert hjørne og flere søm langs længden af frame12-inches fra hinanden.

•Indstil hvordan dybe og høje du ønsker dine hylder til at være. Hvis du foretager hylder højere end 2 fødder, skal du forankre dem på væggene. Hylder, der er 18 inches dyb vil give masser af plads til opbevaring. Dette design er for et reolsystem med 3 hylder

•Klippe krydsfiner til dine hylder. Du skal bruge et stort stykke, som er højden og bredden af dine hylder--det bliver bagstykke--2 stykker, der er den højde og dybde af dine hylder--disse vil være siderne af hylderne-- og 4 stykker, der er dybde og længde af dine hylder. Hvis du ønsker flere hylder, kan du skære mere af stykker af træ der er dybde og længde af dine hylder.

•Sand og male alle de udskårne stykker.

•Saml hylderne. Begynd med sømning en hylde størrelse stykke træ til bunden af en af de højde stykker. Derefter søm en hylde størrelse stykke til toppen af stykke. Tage din tid til at sikre, at hylderne er jævn og lige. Bruge to søm på hver side af hylderne til at sikre dem på væggen i skabet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com