Sådan tilføjes en græsplæne mursten kanter

July 27

Installation af mursten kant omkring en græsplæne forbedrer sin appel og tilføjer et personligt præg til rummet. Indstillingen billig kantning ikke kun forvandler en almindelig græsplæne til en lige ud af en havearbejde magasin, det tåler naturlige udendørs elementer i mange år uden behov for udskiftning. Metode til installation af mursten kantning varierer — kan du lægge en række af mursten til ende uden mørtel, lean hver på en 45-graders vinkel mod hinanden eller installere mursten på beton fod ved hjælp af mørtel. Bruge mursten, der blander sig med nærliggende designelementer for en velafbalanceret look.

Instruktioner

•Spread pulveriseret kridt over området i din plæne du kanten. Brug Træbrædder når overbrusning kridt for at sikre linjerne er lige. Afgøre, om du ønsker at lægge en enkelt række af mursten, vandret eller lodret, eller to rækker af vandrette mursten flush mod hinanden for en bredere løsning.

•Measure det markerede område så du ved hvor meget kantning, du har brug for. Opdele måling af længden af bredden på en mursten (afhængigt af hvordan du vil lægge den) og Bemærk det så du ved antallet mursten, du har brug for projektet.

•Excavate i jorden under kridtet skitse til en dybde af 6 inches. For at forhindre ukrudt i trænger ind i den anlagte plads, holde grøft dybden mellem 4 til 6 inches. Kontrollere grøft med en tømrer niveau til at sikre det er niveau.

•Level og fast bunden og væggene i renden til en sikker og selv mursten kantning. Tamp jorden i renden med bagsiden af en skovl indtil virksomheden, pund en længde på 2 x 4 over det eller bruge en sikret mod manipulation.

•Spread 2 inches af groft sand eller grus over basen til at bistå dræning og giver et sikkert fundament for de stablede mursten. Niveau toppen af grus eller sand med en murske.

•Sæt en mursten på et hjørne af skyttegrav til at bestemme dens højde. Ideelt, den øverste 1/2 eller 3/4 tommer af mursten bør stikker op fra den omgivende jord for vandret anbragt mursten og halv længde for lodret mursten. Løft mursten og tilføje eller fjerne grus eller sand nedenunder for at justere grøft dybde, hvis nødvendigt.

•Laveste de første mursten over hjørnet af renden, at skubbe det let, så det udligner over foundation materialet nedenfor. Placer den anden og efterfølgende mursten flush mod hinanden, indtil du arbejde din vej rundt skyttegrav. Træd tilbage efter hver fem til seks mursten til at sikre deres toppe er niveau med hinanden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com