Formering af en hvid Bird of Paradise

February 3

Formering af en hvid Bird of Paradise

Hvid fugl af paradis (Strelitzia alba) anlægget producerer ikke delelig klumper den måde, som det mere almindeligt dyrket orange fugl af paradis. De to primære metoder til formering er frø og udløbere.

Udløbere

Hvid bird of paradise vokser i træ-form og producere tætte udløbere, som de bliver ældre. Disse udløbere bør fortyndes lejlighedsvis ved at skære dem fra planten med en skarp kniv. Efterlade sår til at helbrede, så plant udløber separat.

Frø

Frø form på bestøvede blomsterhoveder omkring fem måneder efter bestøvning. Frø skal være enten plantet før de hærde eller scarified med en fil før plantning. Frø vil spire i omkring to til tre måneder.

Overvejelser

Det tager hvid bird of paradise tre, fem eller endda 10 år at producere blomstrer efter spire fra frø. Udløbere tage tre måneder at producere rødder og kun et til to år at producere blomstrer. Frø er mere tilbøjelige til at vokse med succes, men kan ikke bære de samme egenskaber som moderplanten. Udløbere vokser rigtigt overordnede type, men succesraten er meget lavere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com