Instruktioner for solstrålen Steam Master Strygejern

February 4

Sunbeam Steam Master beklædningsgenstand jern er solgt på mange hjem detail, hardware og kiosker, og online. Jern tilbyder en funktion til automatisk turn-off, strygesål i rustfrit stål, drypfri funktion, damp skud alternativ, blødt greb, fingerspids kontrol og en lodret damp funktion. Dampstrygejernet kan bruges til at stryge mange tøj eller andre rynket elementer, og er lille nok til at gemme i kompakt områder. Opererer Steam Master jern er forholdsvis let, men bør kun udføres af voksne til at undgå risikoen for skade som følge af varme temperaturer og overflader.

Instruktioner

•Lift hue på vandtanken mens jernet er slukket og unplugged. Bruge den medfølgende vand kop til at fylde med vand fra hanen og hæld i reservoir til fyld mark.

•Plug damp jern i en stikkontakt og slå den "damp løftestang" til "Tør." Slå "Stof vælge Dial" til det rigtige stof indstilling. Tillad jern til at varme op i mindst to minutter. Placer jern oprejst på sin hæl på en stabil overflade, mens varme.

•Læg stoffet varen på et strygebræt og glat ud. Bruge jern til at udglatte rynker på varen. Tryk på "Skud af damp" til at anvende en hurtig skudt af damp på stoffet.

•Drej ud og frakoble jernet, når du er færdig. Tryk på strømknappen ledningen retraktion til automatisk vind netledningen når den er afkølet.

Hæng elementet stof på en bøjle eller krog at bruge funktionen "Lodret damp". Når jern er opvarmet, holde jern lodret nær varen. Trække stoffet stramt med den ene hånd mens du trykker på "Skud af damp" i tre-sekunders mellemrum. Flytte stoffet på tværs af området til at blive glattet ud. Sluk og tag jern når du er færdig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com