DIY bordsalt Termite Control System

July 29

Termitter er destruktive insekter, der kan forårsage store strukturelle skader på boligen, hvis angreb ikke er fundet og kontrolleret hurtigt. Disse insekter kolonisere under jorden og generelt Indtast hjem gennem revner i fundamentet eller i områder hvor der er direkte træ-til-jord kontakt. På grund af den potentielle skade, som termitter kan forårsage, er den bedste måde at slippe af termitter permanent at hyre en professionel pest kontrol selskab. Der er ting du kan tage på din egen, dog at dræbe termitter og afskrække dem fra at indtaste dit hjem.

Instruktioner

•Look for tegn på en termite angreb til at bestemme områder hvor de ind og koloniserer i dit hjem. Lille mudder tunneler er et sikkert tegn på en termite angreb, som sværmer termitter i foråret og synlige vinger, som kaste fra termitter og indsamle i angrebne områder i hjemmet.

•Opret en stærkt koncentreret bordsalt løsning ved at kombinere 4 kopper bordsalt med lige nok varmt vand til at opløse alle af salt. Det er vigtigt, at løsningen er så koncentreret som muligt at arbejde effektivt.

•Anvend en stor sprøjte eller baster at sprøjte bordsalt løsning til områder i hjemmet hvor termitkrigen skade er blevet fundet. Sprøjte løsningen i træ revner i jorden omkring dit hjems foundation og andre steder hvor mudder tunneler er til stede.

Tips & advarsler

  • Ud over DIY bordsalt termite control system, forskning pest control virksomheder i dit område, der er erfarne i at fjerne termite skadedyrsangreb. Skaderne tager år at forekomme, så der er ingen grund til panik og ansætte en exterminator straks. Det er bedst at tage din tid og ansætte en virksomhed, som du har tillid til.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com