Hvordan man samler et Kreepy Krauly

February 4

Før installation af din nye Pentair Kreepy Krauly---forbinder sin slange til automatisk regulator ventil og skimmer i en en hulske eller vakuum linje setup og indsætte den renere i din pool---du skal samle det. Pentair pakker Kreepy Krauly pool renere delvist pre samlet. Som et resultat, kræver montering af din Kreepy Krauly lidt ud over tilføje fire dele til de formonterede Kreepy Krauly---vinger, forsegle, roller kofanger rem og dykke float drøvling--- og derefter vedhæfte slange sektioner og opdrift neutralisere vægte som fastsat af størrelse og dybde i din pool.

Instruktioner

•Grasp to Fastgør stykker af bandet klemme på forsiden af vingerne i begge hænder og trække fra hinanden for lidt at lave en åbning, der leder til midten af vingerne.

•Anbring vinger bag den clamp-formet wraparound rille på den rillede ende af hoveddelen af din Kreepy Krauly og skub vinger langs rillen indtil vingerne sidde sikkert omkring slutningen. Lukker højre side af klemme snap stykker omkring og ind i fronten af groove og derefter lukke og fastgøres den venstre stykke over højre.

•Vælg en sæl---plisseret for alle pool typer eller søstjerne for konkrete puljer; Drej det til den side, der har teksten "This Side Up", og skub det på plads over footpad beliggende på det vigtigste organ under vingerne.

•Pick op den øverste ende af roller kofanger rem og indsætte det i lock-style klip fastgjort på bagsiden af svirvel hovedet. Afhente den nederste ende og indsætte det i slot over rillerne på bagsiden af hoveddelen.

•Align buet slutningen af dive float drøvling med skinne---andet rillede stykke mellem dykket flåd. Skub drøvlingen ind i rillen, indtil låsning sidefaner snap på plads.

•Indstil mængden af slange behov fra Sektional slange inkluderet 40-fødder ved at måle afstanden fra den ene side af din pool til den anden og tilføje det sidste afsnit, der har to hunstik ender. Derudover bestemme antallet af opdrift neutralisere vægte baseret på dybden af din pool: 12 fod (fire vægte), 7 fødder til mindre end 12 fod (tre vægte), 4 fødder til mindre end 7 fod (to vægte), 4 fødder (én vægt).

•Våd hannen slange slutningen på svinghoved og kvindelige slutningen på et afsnit af slange, der er både kvindelige og mandlige ender og derefter forbinde to ved at dreje og skubbe hunkønsenden ind i mandlige slutningen på svinghoved.

•Sæt en vægt 4 til 12 inches fra swivel hoved, og hvis din pool har en dybde på 4 fod, Tilslut den sidste del af slange. Hvis din pool har en dybde på mere end 4 fod, de andre sektioner af slange og vedhæfte vægte efter behov---vedhæfter vægte 6 fod, 10 fødder og/eller 12 fod fra svinghoved som bestemmes af antallet af vægte, som du har beregnet i trin 6.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har nok vægte, købe ekstra vægte efter behov fra en forhandler, der sælger Pentair produkter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com