Hvordan til at hælde din egen konkrete Pool

February 7

Hvordan til at hælde din egen konkrete Pool

Der er mange ting at overveje, når hælde din beton swimmingpool. En beton i jorden strukturen er bedst for nogle mennesker, da det er holdbart og ofte meget rummelige. Du skal være sikker på dit projekt er gjort korrekt, så din pool vil være i stand til at modstå mængden af vand sted på toppen af det. Husk, at en i-jorden pool er en meget kostbar investering, så planen i overensstemmelse hermed og gøre din pool noget du vil nyde.

Instruktioner

•Pick en placering, der er egnet til din i-jord beton swimmingpool. Vælg en placering fri for træer eller underjordiske rør og el-ledninger. Overveje at kalde din elselskabet for at markere alle underjordiske farligt at spare tid og potentielle skade. Du bør blokere ud det område, du ønsker at grave med bånd og træ stakes, så du ved præcis hvor poolen bliver lå og hvor at grave. Overveje at gøre en grov skitse af området på papir og skrive ned alle målinger, så du vil vide, hvor meget beton er nødvendig.

•Excavate området hvor poolen bliver konstrueret ved hjælp af en rendegraver eller andre udgravning udstyr. Sørg for at du grave ud i området efter hvor dybt du vil poolen. Hvis du støder på nogen hindringer i jorden end rødder eller sten, stoppe øjeblikkeligt og begynde at grave et andet sted.

•En komplet udgravning processen og gør sikker på bunden af pool-området er niveau. Bruge en tømrer niveau til at kontrollere. Fjerne store sten eller rødder stikker frem fra jorden. Konstruere væggene i puljen ved at placere stål stænger hver fod eller deromkring langs væggen i jorden. Bered dem med armeringsjern, så swimmingpoolen er stabil og ikke falder. Overveje at købe en pool kit der kommer med stål materiale og en let-til-samle pool væg.

•Køre den VVS-system for poolen. Du skal installere pool afløb, skimmer og filter output. Alt dette bør ske efter anvisningerne i pool kit købt eller af en licenseret entreprenør. Dette er en meget vigtig del af i swimmingpoolen og kan let ordnes da din pool vil være cementeret i jorden.

•Pour bunden af swimmingpoolen. Begynder i et hjørne af poolen og arbejde din vej til det modsatte fjerneste hjørne. Anvende omkring 6 inches af beton til basen. Bruge en murske til at udjævne basen, og sørg for det er så selv som muligt. Lad betonen oprettet natten over og derefter hælde fundamentet for væggene. Væggene skal være omkring tre eller fire inches tyk. Igen, bruge murske for at gøre væggene så glat som muligt. Tillad beton hærde i to dage for at sikre det er helt tørt. Fyld poolen med vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com