Hvordan man laver Fine træmøbler

September 12

Hvordan man laver Fine træmøbler

Gør hver type og stil møbler har sin egen teknikker, der selv varierer stykke for stykke. Processen af møbler for øje, har dog visse specifikke trin, der udføres bedst i orden. At vide, hvad der kommer næste er halvdelen af kampen i at gøre en bunke af kindling og en stak af planer til en smuk hånd udformet bord eller stol. Lære at se de færdige projekter som en gruppe af stykker samlet i en række trin vil bidrage til at gøre dig en fine møbler builder.

Instruktioner

Planlægning og Prepping stykker

•Vælg eller tegne en plan. En god plan funktioner klart tegninger, draget til skala med trin for trin samling diagrammer for komplekse elementer, en liste over nødvendige materialer og en liste af værktøjer, du behøver for at fuldføre projektet. Træbearbejdning bøger og blade er en god kilde til planer.

•Gather alle de materialer og værktøjer nødvendige for at bygge møbler i din plan i din arbejdsplads. Sørg for at medtage hardware og diverse elementer såsom trælim og sandpapir. Køb eller låne nogen værktøjer, som du ikke har. At være i stand til at flytte fra én opgave til en anden uden afbrydelse vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din projekttid og momentum.

•Klippe alle dine stykker, begyndende med de største stykker først. Komplet hver opgave på alle stykker før nulstilling værktøjer for at spare tid og undgå fejl. Maskine alle dele efter udskæring er fuldført. Dette omfatter procedurer såsom routing kanter, boring for dyvler og kedeligt for hardware. Sand alle stykker glat efter skæring og bearbejdning er fuldført.

Forsamling

•Lay stykker i logisk rækkefølge. Gruppere stykker sammen, gå sammen: for eksempel, tabel ben og nederdel i én gruppe, bordplade stykker og ekspansion blad i en anden.

•Saml dine møbler i sektioner, bygning fra jorden. Tillægge nederdel til at bygge rammen af tabellen bordben. Samle bordplade og ekspansion blad hardware som et separat stykke.

•Marry, eller Tilslut sektionerne. For eksempel, er bordpladen knyttet til ben og nederdel til opførelse. Komplet alle forsamling procedurer før efterbehandling medmindre ellers anvist i planerne.

Finish

•Sand det hele stykke af møbler med et fint grus papir til at udjævne korn som forberedelse til pletten. Bruge 150 grus for første pass og kandidat til 220 sandkorn sandpapir for den endelige pass. Tør møbler langs kornet med en klud fugtet i mineralske spiritus til at fjerne den slibning støv og justere kornet.

•Rub pletter i dit valg af farve til korn med en blød klud. Følg instruktionerne på etiketten for det bedste resultat. Generelt, tør overskydende pletten fra overfladen for at forhindre kører og drypper. Tillad pletten tørre for etiketten anbefalede tid.

•Applicer to eller tre frakker af klare finish til dine møbler med en blød børste, mellemstor pensel. Arbejde i lange lige streger, sprede finish jævnt at forhindre kører og drypper. Ikke haste finish, giver mulighed for etiketten anbefalede tørretid og let sand med smergel klud mellem frakker.

Tips & advarsler

  • Altid købe de bedste værktøjer til dit budget tillader.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com