Sådan Sammenlign køkkenvask vandhaner

February 11

Sådan Sammenlign køkkenvask vandhaner

At vælge en vandhane til en køkkenvask er en vigtig beslutning. Mens design er et enormt afgørende faktor, bør omkostninger og funktion også tages i betragtning. Ifølge køkken design Remodeling, et site dedikeret til køkken renovering, kommer de fleste køkken vandhaner med en livstidsgaranti, frembyder potentielle købere et større udvalg, når du søger efter den perfekte vandhane til deres hjem.

Instruktioner

•Når shopping for vandhaner, overveje scratch beskyttelse. Nogle hane materialer bunden lettere end andre. Nikkel og rustfrit stål, for eksempel scratch mindre end kobber, bronze, krom, messing og hvide vandhaner. Hvis vandhanen anvendes ofte og en ivrig kok, bør scratch beskyttelse tages i betragtning.

•Think om vand pletter. Mens nikkel og hvid vandhaner Vis få vand pletter, viser vand venstre på kobber, bronze, messing og rustfrit stål. Chrome påvirkes mest af vand pletter og kræver hyppig rengøring for at minimere den kedelige udseende efterladt af vand fra hanen.

•Indstil bakteriel resistens. I køkkenet er minimering af bakterier et must. Bakterierne forårsage sygdom og kan være meget farligt. Nikkel er den mest modstandsdygtige bakterier. For husstande med børn, kan bakteriel resistens være den afgørende faktor i dit endelige valg.

•Sammenligning koste. Køkken vandhane omkostninger varierer afhængigt af størrelse og design. Men hvert materiale er prissat forskelligt så godt. Kobber og bronze er de dyreste vandhane materialer. Chrome, messing og nikkel tage en tæt anden. Rustfrit stål og hvidt vandhaner er den billigste.

Tips & advarsler

  • Gå til en hardware eller store hjem forbedring butik og granske køkken displays til at visualisere, hvad vandhanen ser ud i køkkenet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com