Hvad forårsager røde alger i svømmebassiner?

February 12

Hvad forårsager røde alger i svømmebassiner?

Synet af en klar, mousserende pool er en af de største glæder i sommer. Synet af misfarvede, grimme alger på dit vand er den hurtigste måde at afslutte pool part. En pulje, der bliver inficeret med alger giver ingen glæde på alle. Finde ud af, hvad der forårsager røde alger i swimming pools, og lære at håndtere det og forhindre den.

Rødalger i svømmehaller

Rødalger vises på overfladen af bassinvandet som lille, rust-farvede pletter eller større, lyserøde pletter flyder oven på vandet. Slippe af med røde alger i svømmebassiner med et kemisk chokbehandling. At indføre klor i bassinvandet normalt dræber alger, men dette kan ikke arbejde med rødalger for en meget god grund: rødalger er ikke faktisk alger på alle. Røde pletter findes i svømmebassiner ligne rødalger og kaldes normalt rødalger, men stoffet er faktisk en type af bakterier i vandet.

Bakterier

Alger er overført i puljer af vind og regn, blomstrende under sollys og skabe bakterier i vandet. Bakterier kaldet rødalger kan indeholde patogener, der skaber sygdom. Bakterier vokser i urent vand, der ikke er korrekt desinficeret. Regelmæssig svømning og eksponering for vind og regn kan forårsage bakterier oprustning i pools. Forhindre vækst af bakterier i swimmingpools ved at tilføje klor, brom eller andre ugiftige desinfektionsmidler til vand.

Real rødalger

Real rødalger findes og er undertiden fundet i salt- og ferskvand akvarium miljøer. Ofte rødalger føres ind i systemet via planter og fisk, der er føjet til akvariet. De røde alger fundet i akvarier er ikke de samme bakterier, der findes i swimming pool vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com