Sådan installeres et badeværelse vask vandlås

February 13

Sådan installeres et badeværelse vask vandlås

Et badeværelse vask vandlås, typisk benævnt en "p-fælden" på grund af sin form, er et kort afsnit af VVS-rør, der er dannet for at en lille mængde af afløb vandet fra vasken er fanget på en sådan måde at forsegle afløb linje. Den fangne vand forhindrer lugte og gasser, der dannes i kloakken afløbsrør fra at blive udgivet tilbage i beboelsesrum via vasken afløb.

Instruktioner

•Hold p-fælde passer ved siden af vasken afløb nedløbsrør til at markere længde for at skære nedløbsrør, tilpasse den øverste kant af p-fælde lodret åbning niveau med den nederste kant af den vandret afløb linje strækker sig fra væggen. Hvis du bruger stilen af p-fælde med en i-line forbindelse til væg drain pipe, justere p-fælde forbindelsen med væg-afløbsrør at markere vasken afløb nedløbsrør længde. Sørg for at markere nedløbsrør, så et minimum af 1 tomme indsætter i p-fælden lodret forbindelse.

•Klippe vasken nedløbsrør til længden markeret i trin 1 ved hjælp af en nedstryger eller pibe kutter, så skrot væk eventuelle grater eller splinter fra indvendigt diameter af snittet ved hjælp af kanten af et hjælpeprogram kniv.

•Skub lodret p-fælde tilslutning møtrik på vasken nedløbsrør, derefter p-fælden på nedløbsrør og hånd-spænd tilslutning møtrik for at holde montering på plads. Skift p-fælden montering som nødvendigt at pege direkte på væggen-afløbsrør.

•Hold lige væg drain pipe udvidelse på linje med med væggen afløb og p-fælde forbindelse og mark længde til at skære forlængelsen, derefter skæres udvidelse til længde ved hjælp af en nedstryger eller pibe kutter. Skabe bestemt hen til tillader 1/4 tommer mindre i snit måling til ABS kobling, der forbinder udvidelsen til væg afløbsrør.

•Spread et lag af ABS cement på slutningen af afløbsrør væg derefter vedhæfte koblingen forudsat.

•Skub p-fælde tilslutning møtrik fra den vandrette forbinder slutningen på extension rør med regummierede åbningen pegede mod p-trap, derefter anvende et lag af ABS cement til indersiden af kobling åbning. Indsæt forlængelsen i kobling til at forbinde de to stykker, at gøre visse i slutningen af forlængelsen er rettet korrekt til at forbinde til p-fælden. Bemærk: ABS cement tørrer meget hurtigt og tillader ikke mere end et par sekunder til at justere rør i montering.

•Skub forbindelse p-fælde møtrik til slutningen af extension rør, og Tilslut p-fælden ved threading møtrik ind i slutningen af p-fælde og hånd-stramme møtrikken. P-fælde er nu tilsluttet vasken nedløbsrør og væg afløb linje.

•Spænd begge af p-fælde montering ende forbindelse nuts 1/4 til 1/2 tur indtil LUN til at fuldføre p-fælde afløb installation.

Tips & advarsler

  • Adskille de enkelte stykker af p-fælde kit, og gennemgå listen dele for at blive fortrolig med de dele, der er beskrevet i denne fremgangsmåde.
  • ABS cement tørrer meget hurtigt og tillader ikke mere end et par sekunder til at justere rør i fittings.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com