Ulemper af Blow Molding

February 14

Ulemper af Blow Molding

Slag formemaskine er processen, hule, plastic containere er foretaget. Luft blæses ind i forme til at danne elementer såsom termoplastisk flasker, rør og mælk kander. Mens blow molding gør det muligt for virksomheder at fremstille store mængder af plastbeholdere, som er væsentligt billigere end glas, er der et par ulemper at processen. Nogle ulemper omfatte miljørisici og en betydelig afhængighed af råolie.

Miljømæssige ulemper

Plast produkter fremstillet ved hjælp af slag formemaskine er ikke biologisk nedbrydelige, som præsenterer en indlysende miljørisiko, især når tomme containere, der finder vej til deponering. Når bortskaffes på deponeringspladser, plastprodukter er begravet og altid forblive i jorden. Deres olie-baseret materiale derefter bliver en del af jorden og løber risikoen for truende planteliv, dyr og grundvand.

Afhængighed af råolie

Bortset fra benzin industri afhænger plast producenter af millioner af gallons råolie i deres søgen efter at producere slag-støbt produkter. Fordi olie er den vigtigste agent i termoplast og blow molding bliver mere strømlinet og automatiseret, spiller processen en vedvarende trussel om en faldende verdens olieforsyning.

Proces og materielle begrænsninger

Selv om slag formemaskine er blevet automatiseret og kan producere massive mængder af produkter, er processen stort set begrænset til hule former. Disse former er delikat og indeholder forskellige tykkelser, som skal være præcise, hvilket ofte resulterer i spildt materiale i ankommer til containere med korrekte dimensioner og specifikationer. I nogle tilfælde strækkes termoplastisk for at spare på materiale, som kan føre til substandard containere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com