Køkken ø ideer til små køkkener

August 30

Køkken ø ideer til små køkkener

En køkkenø er en fritliggende counter overflade i et køkken, der tillader adgang fra alle sider. Øer giver ekstra plads til samvær, mad prep, madlavning eller spise. I store køkkener er øer typisk fast inventar i midten af rummet. Bevægelige øer og vogne er et mere passende mulighed for et lille køkken.

Bevægelige køkken vogn

Et køkken vogn er en lille, bevægelige ø. Vælg et køkken vogn, der er kompakt, men giver ekstra lagerplads, utility og arbejde rummet. For eksempel, kan vogne med træ eller rustfrit stål stænger under holde viskestykker eller grydelapper. Køb store klemmer til klip ønskede tilbehør på barer. Rul din indkøbsvogn i et lagerområde, når det ikke er i brug for at spare plads.

Multipurpose vin vogn

Skabt til opbevaring i værelse hjørner eller på udendørs terrasser, fungerer vin vogne godt i små køkkener fordi den lille areal er normalt lige stor nok til at holde et par drikkevarer ad gangen. Vin vogne er identisk med køkken vogne og øer, men også omfatter vin opbevaringsplads i bunden af enheder. Reoler kan også blive medtaget for drink mixere og andre bar tilbehør. Hvis det primære formål med din ø mad prep, gemme skærebrætter nedenunder vin vognen for nem adgang. En vin vogn hviler på to ben og et par hjul, så det er stabil og robust nok til brug på marmor og polerede trægulve.

Køkken ø tabel

Hvis du er på udkig efter en stor nok til en siddende måltid ø, men stadig passer til et lille køkken, prøv en ø-tabel. Øen køkkenborde har ingen hylder eller barer nedenunder, så at der er plads til siddepladser. Selv om afføring eller stole er som regel lavet skal opbevares under tabellen, Sørg for at du har gå rum bag hver stol, når tabellen er i brug. Køkken ø tabeller er også nyttige i vise forretter under huset fester og arrangementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com