Hvordan man dyrker bøg nøddetræer fra frø

February 18

Den amerikanske bøgetræ er en populær prydplante og skygge træ. Det er kendt for at have smukke efterårsfarver spænder fra guld til dyb kobber. Vokser en bøg nut tree fra frø kan være en udfordring, men bevæbnet med de rigtige oplysninger, succes er langt mere sandsynligt. Følg trinene nedenfor for at starte bøgetræer fra frø i det midtvestlige USA.

Instruktioner

•Find en sund, vellykkede bøgetræ, der vokser i en 100-mile radius af den påtænkte plantning site for at sikre, at træet er egnet for klimaet, vil det vokse. Indsamle frø mellem midten af September og slutningen af November når de er fuldt modne og begynder at falde ned fra træet. Vælg moden bøg træ frø, som har brune frøskaller begynder at åbne. Tage frø, der er bare faldet fra træet eller ved at falde.

•Forbered et såbed af raking eller dreje over et areal på sandet lerjord jord. Du skal have afvandingsforhold, jordstruktur og pH svarer til det websted, hvor forælder bøg møtrik træet vokser.

•SEW frø i efteråret lige efter indsamling. Scatter 50 til 80 frø pr. kvadratfod i seedbad og derefter dække med omkring en halv tomme af snavs. At holde frøene i jorden over vinteren som dette vil fremme spiring kommer foråret. Forhindre gnavere fra at komme i såbed ved at dække det med en mesh hardwire klud, men fjerne det i det tidlige forår før frøene begynder at vokse.

•Tilvejebringelse 50 procent skygge for planter gennem første halvdel af sommeren. Tillad ikke ukrudt vokser i såbed. Du ønsker ikke ukrudt konkurrerer med stiklinger for fugt eller næringsstoffer. Gnavere og hjorte kan også være en trussel mod stiklinger. Overvej at bruge træ krisecentre for at forhindre dyr fra skadelige eller forbruger bud udplantningsplanterne.

•Thin bøg nut tree planter til et maksimum på 45 stængler i 1 kvadratfod når udplantningsplanterne er 1 år gammel. Alle planter, der skal fjernes kan transplanteres til en udpeget permanent placering eller simpelthen kasseret.

•Transplant de resterende planter fra såbed til deres tilsigtede hjem når udplantningsplanterne er 2 år gammel. Vand de unge træer hver uge, medmindre der er passende nedbør. Nyd at se din bøg nøddetræer vokser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com