River hjem udsmykning idéer

May 20

River hjem udsmykning idéer

Kunsten at dekorere et hjem er et personligt valg, der afspejler ejerens personlighed. Levende langs en flod er så rig på udsmykning idéer, som floden er dyb og flydende. Både inden for og uden for hjemmet er ved floden indretning grænseløs. Fra drivtømmer, fiskenet, padle wheeler, pram eller tug båd billeder til fyrtårnet replikaer er der rigelige ressourcer. Uanset om dit budget er generøse eller du nødt til at være sparsommelig, er flod hjem udsmykning en opnåelige mål.

Intarsia

Intarsia, er ifølge AngelFire.com, håndværk for at skabe et billede ved hjælp af kun den naturlige farver af træ. Skære og arrangere hvert stykke på en seng af lim til at producere det færdige produkt. Intarsia design egner sig godt til riverside dekorationer. Køb smukke fyrtårne, fiskeri tejner, både m.m. eller tage en intarsia klasse og gøre dem selv.

Malerier

Malerier af floden scener i hele hjemmet Tilføj en pulserende, men fredelig følelse. Købe disse på gallerier eller endda på lokale varehuse. Nogle gange kan du finde skatte på Fællesskabets værftet salg. Tage en vand farve klasse og oprette din egen mesterværk.

Bøger og meget mere

Et hjem bibliotek, fuld af bøger om floden du bor ved siden af, tilføjer godkendelse. Søg online eller besøg brugte bog-butikker for at finde out-of-print kopier. Tom Sawyer og Huck Finn indtagende klassikere. Placere sofabord bøger, med store sider fuld af lyse floden scener, hvor gæsterne kan se dem let. Besøg en lokal museum, og Lær river's historie. Skrive et digt om hvordan floden gør du føler dig og omslutter det med en rustik, nautiske ramme.

Fundet skatte

Gennemsøge flodens kant for skatte at vaske i land. Gamle redskaber gøre en dejlig tilføjelse at drapere langs kanten af et maleri. Skaller supplere en bogreol eller ende tabel. Binde reb, enten fundet eller købt i en Fisherman's Bend eller en slæbebåd båden Hitch, ifølge reb Inc. og bruge disse knob til at pryde billeder eller pejs mantels.

Udenfor

Placer en gamle anker langs indkørsel med en længde på enorme fortøjning linje til at tilføje en maritime flair, som enhver, der nærmer dit hjem vil se. En 7 - 8 fod træ fyret på floden bank er en perfekt "kaste" for at sætte væk redningsveste, fiskestænger og tackle. Suspendere en birdhouse i form af en fyr fra et omkringliggende træ. Oprette trædesten i form af fisk for din indgang gangbro eller haven sti. Hjem og have tv, kan du gøre sten derhjemme og spare penge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com