Hvordan man Wire en Honeywell hele huset befugteren

February 21

Hvordan man Wire en Honeywell hele huset befugteren

Hele huset befugtere erstatte fugt, der er tabt fra varme luften i dit hjem. Honeywell hele huset befugteren bruger et meget simpelt system med en 24-volt transformer og en humidistat tillade luftfugter at tænde når varmen kommer. Det omfatter også skabelon klistermærker til alle de huller, som du skal skære i kanalsystem.

Instruktioner

•Sæt humidistat hul skabelon mærkat inkluderet med Honeywell luftfugter til returluft kanalen. Det bør være placeret mindst 12 inches over luftfugter eller bypass kanalen. Skåret ud den stiplede linje med tin snips til at lave et hul stort nok til at rumme humidistat. Bore et lille hul omkring en tomme fra den rektangulært hul du har bare skære og køre en 18-gauge, to dirigent wire gennem det borede hul og ud gennem hul du har skåret for humidistat. Strip isolering ud af de to ledere af den 18-gauge wire og sted under de to skruer på bagsiden af humidistat. Stram skruerne for at fastgøre ledningerne. Sikre humidistat på plads over hullet med skruer.

•Køre den ledning fra humidistat til magnetventil luftfugter, den lille cylinder med to ledninger stikke ud fra bunden af en luftfugter. Forlade wiren intakt og længe nok til at nå blæser rum af ovnen eller luften handleren. Strip isolering udefra af 18-gauge wiren med en hobbykniv, udsætter de røde og hvide beklædt dirigenter. Skær den hvide dirigent med bidetang og fratage halvdelen af en tomme af isolering fra hver ende af den cut hvid ledning. Forlade den røde dirigent intakt. Twist hver ende af den hvide dirigent med hver af de to ledninger fra magnetventil, med udsatte kobber enderne rørende. Drej en lille ledning møtrik på hver forbindelse.

•Klippe 18-gauge wire og rute ledning til blæser rum af din ovn eller luft handler gennem det lille hul i siden. Sørg for, at det er længe nok til at nå blæseren Kontrolpanel inde i ovnen. Strip off isolering til wire og de røde og hvide dirigenter inde. Vedhæfte den 18-gauge ledning til kontrolpanelet for at magten befugteren i den varme cyklus. At gøre dette, Indsæt fritliggende kobber enderne af ledninger under terminal skruerne markeret "W" og "C" og stramme skruerne med en skruetrækker. Nogle kontrol bestyrelser har terminaler en luftfugter. I så fald lægger de to udsatte kobbertråd ender på terminaler markeret "Nynne" og "C." Stram skruerne med en skruetrækker.

•Test driften af din luftfugter ved at skrue op din termostat. Køre skiven på humidistat helt op. Sørg for at vandet er på. Når ventilatoren begynder at blæse, vand bør begynde kører gennem befugteren og ud i afløbet. Indstil humidistat og termostat til de ønskede indstillinger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com