Sådan Fix en pukkel på køkkengulvet

February 21

Sådan Fix en pukkel på køkkengulvet

Hvis du har en stor pukkel eller bule i dit køkken gulv, er der en god chance for, at et strukturelt problem med dit hjem årsag til problemet. Pukler, der er flere fod lang eller dække et stort område, er det bedst at rådføre sig med en ingeniør eller entreprenør til at diagnosticere og reparere problemet. Små pukler er normalt et tegn på et problem, der er meget nemmere at reparere. Forkert sikrede subflooring vil arbejde løs over tid og kan forårsage knirker, revner og pukler i et linoleum gulv. Hvis det er lille nok, kan du lave en pukkel på køkkengulvet uden større nedrivning eller renovering.

Instruktioner

•Tryk på ned på midten af pukkel med din hånd eller fod. Hvis du kan flytte pukkel, kan du nok ordne det ved at reparere undergulvet. Hvis pukkel er helt fast, er det sandsynligvis forårsaget af en skæv gulv tværbjælke, ujævn afvikling af hus eller vandskade under gulvet. Disse problemer vil kræve omfattende nedrivning og renovering, og er bedst at overlade til erfarne fagfolk.

•Look på pukkel at forsøge at identificere kanterne af bestyrelserne bruges til at lave undergulvet. Føle sig på gulvet, hvis det er nødvendigt, indtil du kan identificere, hvor de enkelte ark subflooring mødes under pukkel. Undergulve er normalt plader af krydsfiner eller orienteret strand board sømmet eller skruet fast til gulvet bjælker.

Pukler typisk form hvor kanterne af krydsfiner eller OSB trække fri fra gulvet strøer på grund af ukorrekt lukning. Prøv at finde kanten af arket, så du kan fastgøre den til tværbjælke.

•Mark en linje på etage 1 tomme tilbage fra kanten af arket. Linjen bør køre parallelt med kanten af arket og være lidt længere end den samlede længde af pukkel. Foretage en række mærker langs linjen omkring 2 inches fra hinanden.

•Klippe en serie af små trekanter på mærker i linoleum med en hobbykniv. Hver side af trekanten skal være ca 1/2 tommer lange. Hver trekant bør være på mærkerne langs linjen. Bunden af trekanten bør udvide mod kanten af arket. Ikke skære bunden af trekanter. Dette vil skabe en lille trekantet flap, som du kan løfte op til at installere skruer i undergulvet.

•Sæt spidsen af en 2-tommer træ skruen i midten af den trekantede åbning tættest på midten af pukkel. Stå på pukkel eller har en assistent Tryk ned på det at flade undergulvet mod tværbjælke.

•VIP hovedet af skruen fra kanten på omkring en 45-graders vinkel. Køre skrue gennem undergulvet, indtil hovedet af skruen fuldt ud integrerer i overfladen af træet.

•Kontroller skruer på samme måde i hver af de trekantede åbninger. Holde presset på pukkel, indtil du er færdig med køre alle skruerne.

•Dæk træ i de trekantede åbninger med et tyndt lag af gulvbelægning klæbende eller stærk lim. Fastsætte de trekantede klap på limen. Tryk flapperne på plads og rydde op eventuelle overskydende lim med en ren klud. Tillad lim til at tørre, før du gå på området.

Tips & advarsler

  • Dette er en minimalt invasiv men midlertidig fix. Hvis undergulvet kommer løs i et område, vil du sandsynligvis i sidste ende have problemer på andre områder.
  • Hvis du kan få adgang til undersiden af køkkengulvet fra en crawlspace eller kælder, kan du nemt diagnosticere årsagen til pukkel. Se efter tegn på vandskade og mellemrum mellem gulvet bjælker og undergulvet. Hvis undergulvet er fladt mod strøer, skæv strøer eller ujævn afvikling forårsager pukkel.
  • Store pukler eller dem, der hurtigt forværres kan være tegn på alvorlige strukturelle problemer. Hvis en pukkel pludselig vises eller bliver værre, er det undersøgt af en professionel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com