Hvordan man kan stoppe levering af E-mails fra US Postal Service

February 22

Hvordan man kan stoppe levering af E-mails fra US Postal Service

United States Postal Service ønsker at holde din e-mail sikker, hvilket er grunden til postvæsenet giver mulighed for e-mail-modtagere til at stoppe levering af e-mails, når du er på ferie. Når du rejser i mere end tre på hinanden følgende dage, vil posthuset sætte en stopper på din mail levering indtil du vender tilbage, op til 30 dage senere. Dette forhindrer din postkasse fra fylder dine elementer fra at blive beskadiget på grund af vejrliget og beskytter din mail fra tyveri fra din postkasse. Alt du skal gøre er at udfylde en formular inden de forlader byen for at få din mail stoppet.

Instruktioner

Stop Mail Online

•Visit United States Postal Service hjemmeside til at placere din mail på hold. Find afsnittet med titlen "Produkter og tjenester", og klik på boksen markeret "Modtager Mail". Rul ned og klik på "Læg Mail på Hold." Tjenesten online mail-hold er begrænset til visse områder af landet--indtaste dit postnummer for at finde ud af, hvis din er inkluderet.

•Indtast din fem-cifret postnummer i boksen leveres, og klik på "Go". Online hold-mail-programmet meddeler dit posthus elektronisk til at holde din mail. Din ansøgning skal være modtaget online klokken 2 til at begynde at holde mail samme dag. Du kan indsende dit hold indlevere anmodning op til to uger før den dato, du vil din mail hold til at begynde.

•Indtast din fornavn, efternavn, adresse og telefonnummer. Læs vilkår og betingelser, og klik på "Fortsæt". Vælg den dato, du ønsker at begynde at holde din mail og den dato, du vil din mail leveringsservice til at genoptage. Vælg om du vil have din akkumulerede mail leveret til dit hjem eller hvis du vil afhente den på posthuset efter din tilbagevenden. Angiv yderligere oplysninger du ønsker dit posthus har, og indsende din ansøgning.

Stoppe E-mail papir anmodning

•Visit din lokale post office placering for at opnå den krævede form skal du udfylde til at holde din mail. De fleste posthuse vise denne form i office for dig at tage på din bekvemmelighed. Hvis du ikke kan finde denne form, bare spørg en posthus medarbejder til at finde en til dig.

• Indtast dit navn, adresse, den dato, du ønsker at stoppe din levering af e-mails og den dato, du ønsker at genoptage din levering af e-mail. Vælg at enten afhente din mail efter din tilbagevenden eller at få det hele leveret til dit hjem på den angivne dato. Underskrive skemaet.

• Giv din mail-hold anmodning form, en post medarbejder eller lade det i postkassen med flaget op. Din mail udbyder vil tage form på posthuset på dine vegne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com