Fejlfinding en Lennox olie brænde ovnen

February 22

Fejlfinding en Lennox olie brænde ovnen

Lennox gør en bred vifte af ovne, herunder modeller, der kører på gas, elektricitet og olie. Olie-brænder ovne, som ethvert apparat, er udsat for en række problemer. Generelt, kan ovn problemer forebygges ved regelmæssig vedligeholdelse. Opstår et problem med din Lennox olie-fedtforbrænding furnace, bruge nogle grundlæggende fejlfindingsopgaver til at bestemme dens årsag.

Instruktioner

•Kontrollér Lennox ovnen til at kontrollere det er tændt. Skubbe sin nulstillingsknappen, som bør starte ovnen manuelt. Skub ikke reset-knappen flere gange, men, eller du kan overbelaste ovnkammer forbrænding med olie.

•Kontrollér circuit breaker eller sikringen der er forbundet med ovnen, hvis ovnen ikke starte eller starter og derefter lukker ned for tidligt. Hvis effektafbryderen trippede, skal du nulstille den ved at skifte det til "på" position. Hvis sikringen blæste, Udskift sikringen. Prøv at starte ovnen igen. Hvis problemet fortsætter, kan ovnen har et ledninger problem.

•Kontrollér om ovnen har olie i sin kampvogn. De fleste olietanke har en måler, der tillader dig at kontrollere brændstof niveau. Hvis din ovn tank ikke har en måler, derefter indsætte en 6-fods lange lige pind i udfylde ventil på toppen af beholderen til at tjekke oliens niveau. Ovnen vil ikke fungere, hvis det er tør for brændstof.

•Undersøg ovnens termostat. Sikre, at det er tændt og har friske batterier. Det skal angives til "varme", og set-punkt skal være over den aktuelle stuetemperatur eller ovnen vil ikke aktivere.

•Kontrollér dit hjems registre til at kontrollere de ikke lukket eller blokeret. Hvis registrene er lukket eller blokeret af møbler eller andre elementer, kan ovnen overophede og lukke ned.

•Kontrollér ovnens filtre. Snavsede filtre kan have en virkning svarende til blokerede registre, fører til overophedning og gør ovnen lukkes snart efter antændes. Hvis ovnen bruger en permanent filter, fjerne filteret, rense den og lægge den tilbage i ovnen. Hvis ovnen bruger en engangs filter, udskifte filteret med en ny.

Tips & advarsler

  • Grundlæggende fejlfinding rådgivning kan løse de mest almindelige Lennox olie-burning furnace problemer. Alle ovne er forskellige, og fastsættelse af mere alvorlige spørgsmål kræver brugervejledningen til din specifikke Lennox olie-brænder ovn. Hvis du ikke har manualen, kan du muligvis finde det på Lennoxs hjemmeside, Lennox.com.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com