Forskellige former for flydende blikkenslager

February 23

Passende VVS er afgørende for god hygiejne og et rent hjem. I nogle tilfælde kan VVS problemer behandles kun af en VVS-professionel, der er uddannet til at beskæftige sig med vand og rør. I andre tilfælde kræver fastsættelse af en VVS problem kun en kemisk behandling, da mange VVS-problemer er resultatet af genstridige træsko, der skal bare være opløst. Et mærke af VVS behandling, der er tilgængelige for den gennemsnitlige forbruger er flydende Plumbr (alias flydende blikkenslager).

Regelmæssig tilstoppe Remover

En type af flydende Plumbr er flydende Plumbr regelmæssig tilstoppe Remover. Dette er den oprindelige formel, flydende Plumbr og har været brugt i over 35 år. Det virker bedst på langsom bevægelse afløb, da styrken af formlen ikke er så potent som nogle af de andre flydende Plumbr produkter. Bruge halv flaske for en behandling.

Skummende rør slange

Professionelle blikkenslagere har særlige værktøjer kaldet VVS slanger, som passer ind i røret til at løsne og fjerne træsko eller objekter i røret. Flydende Plumbr producerer flydende Plumbr skummende rør slange, som bruger den kemiske reaktion af to væsker til fremstilling af skum, der gør det samme job som en blikkenslager 's slange. Skummende rør slange kan bruges på både tilstoppet og langsom bevægelse afløb, men du bliver nødt til at bruge en hel flaske.

Power Jet

Hvis du har en træsko, der er i nærheden af indgangen til rør, kan så flydende Plumbr Power Jet være en god mulighed. Flydende Plumbr Power Jet virker ved fremdriver en jet af væske ind i røret til dislodge noget, der kan forårsage en træsko. Det kan anvendes sikkert i badeværelse dræn, bøtter og brusere.

Køkken træsko Remover

Træsko, der forekommer i køkkenet kræver en anden slags behandling på grund af mængden af fedt, der findes i bortskaffelse, vask og rør. Flydende Plumbr køkken tilstoppe Remover er designet til at skære det fedt, der ofte er til stede i køkkenet rør. Det er sikkert for bortskaffelse, alle rør typer og septisk systemer.

Gel

Flydende Plumbr Gel er sandsynligvis den mest tunge flydende Plumbr produkt. Det har en tyk formel, der ikke skal opløses, så det kan bruges i stillestående vand, hvis nødvendigt. Det er bedst for træsko, der er tæt på afløbet åbning og fungerer godt på opløse træsko fra hår, så det er en god mulighed til badekarret.

Overvejelser

Flydende Plumbr produkter er ikke idiotsikker til at fjerne træsko, og de fleste produkter anbefaler en supplerende behandling, hvis den første anvendelse af produktet ikke kan løse problemet. Dog skal ikke flydende Plumbr produkter bruges, når et problem kommer op. En cup en flydende Plumbr produkt kan hældes ned i afløbet én eller to gange om måneden for at holde fri fra afløb træsko og er derfor en billig form for forebyggende VVS vedligeholdelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com