Hvordan at forsegle granit køkken bordplader

February 24

Hvordan at forsegle granit køkken bordplader

Din granit køkken bordplade er blevet poleret og jorden til en høj glans, der supplerer dit køkken design. Mens denne højglans udseende går en lang vej mod at gøre din counter ser nye, svækker det også det ved at bringe mange af de blødere eller mere skrøbelige sten partikler til overfladen og udsætte dem. For at beskytte din granit counter og holde det ser så godt som det gør den dag det er installeret, anvende en imprægnering sealer med jævne mellemrum for at beskytte det mod skadelige fødevarer.

Instruktioner

•Spray overfladen af granit counter med en granit renere og buff tør at rengøre. Fjern eventuelle fedt, olier eller mad partikler, som kan blive fanget og forstyrre sealer.

•Drej på køkkenet udstødning fan og åbne et vindue for at ventilere køkkenet. Hæld sealer fra sin flaske i en bred nok for dig til at dyppe en stor håndværk pensel skål. Silikone fangere har høje koncentrationer af flygtige organiske forbindelser, så hold den åben sealer nær en frisk luft kilde.

•DIP en skum håndværk pensel i sealer at mætte den. Maling sealer direkte på granit, bevæger sig i lidt overlappende strøg fra front til tilbage på tælleren, herunder den imødegå kant. Granit vises våd, og kan blive lidt mørkere i farven. Denne mørkfarvning er midlertidig og vil forsvinde når sealer tørrer.

•Tillad counter at sidde uforstyrret i 10 minutter, mens sealer siver ind i stenens porer. Buff tælleren i en cirkulær bevægelse med en fnugfri bomuldsklud til at fjerne overskydende sealer stadig på stenens overflade. Være opmærksom på at drypper og kanter at sikre ingen sealer tørrer på diskens overflade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com