Hvordan at slippe af mus i min kælder loft spær

August 4

Mus er gode til at overleve, og når de fungerer deres måde indendørs, de finde normalt masser af husly og mad, gør boligen et ideelt sted at indlejre. Desværre de også bære sygdomme, ødelægge mad og strukturel skade. Hus mus findes ofte i kældre, og en sikker måde at slippe af med en mus infestation er at gøre hjemmet ugæstfri til gnavere og at fælde og bortskaffe musene i øjeblikket bor der.

Instruktioner

•Få slippe af fødekilder. Dyb ren skabene, gulve og bordplader i køkkenet som dette er, hvor mus vil ofte rejser til mad. Tømmer skraldespande dagligt, og sørg for, at området omkring beholderen holdes rent. Gemme pantry fødevarer i plast eller glas forsegles containere. Undgå at efterlade pet næring efter kæledyr har spist.

•Kontrollér et mindre gæstfrie hjem. For at med held slippe af mus i kælderen, skal du tage skridt til at forhindre, at nye mus ind i bygningen. Forebyggelse begynder med ydersiden af huset. Flytte alle potentielle læ væk fra huset. Dette omfatter træ, pensel eller kompost bunker som trash siloer og apparater. Kontroller alle kælder Vinduer passer sikkert, og dække alle synlige huller med metal eller glas.

•Vælg din fælder. De to mest anvendte mus-fælder er lim bestyrelser og snap-fælder. Hverken fælde bruger farlige kemikalier, som kan være dødelig for både mennesker og kæledyr. Lim boards fange mus meget samme måde fluepapir fanger fluer. Mens snap-fælder lokke mus i med agn og tæt på musen, når mekanismen udløses. Mange lim boards er duftende for at tiltrække mus, mens snap-fælder skal være madding. Populære lokkemad for mus fælder omfatter peanut smør, ost og chokolade.

•Sæt fælderne. Mus bruger deres knurhår for at hjælpe dem rejse af føler, hvilket betyder, at musene rejse meget tæt på væggene til at navigere. I kælderen, sted fælder langs vægge og på tværs af spærene med regelmæssige intervaller af 10 til 15 fod fra hinanden. Koncentrere sig om områder, hvor de fleste mus aktivitet er fundet. Identificere steder hvor mus samles regelmæssigt af mus ekskrementer og tygget materialer.

•Kontrollér og disponere over fælder sikkert. Kontrollere fælder dagligt og bortskaffe enhver mus på en sikker og sanitære måde. Bær tykke handsker før håndtering døde gnavere. For ekstra beskyttelse og nemmere bortskaffelse, holde en plasticpose indefra og ud og grab fælde eller gnaver. Trække taske højre side ud, og binde det op straks. Bortskaffe gnavere i en papirkurven beholder for regelmæssig skrald pickup. Rense området grundigt, og vask dine hænder med sæbe og varmt vand efter håndtering.

Tips & advarsler

  • Det kan tage flere fældefangst sessioner til helt at fjerne mus i kælderen.
  • Undgå at placere mad agn på lim fælder, som dette kan nedbryde den klæbende stof.
  • Lad ikke børn eller kæledyr nær fælder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com