Podning teknikker for en børnehave

February 25

Podning er en populær metode til formerings børnehave træer. Processen skaber træer hurtigere end vokser fra frø. Derudover podede frugttræer modne og producere frugt hurtigere end frø-dyrkes træer. At skabe et træ gennem podning er den mest pålidelige midler til at producere hybrid træer. Træer der er podet på hårdføre root bestande er også mere resistente over for køligt vejr eller sygdomme, der er indgået gennem jorden. Den mest populære metode til podning i børnehaven spirende.

Timing

Spirende er ofte udføres i det tidlige forår når cambium lag af bark glider nemt fra sagopalmer. Cambium lag af både grundstammen og scion bud skal røre i rækkefølge for graft til at lykkes. Med held podede træer og planter så som roser har deres cambium lag vokse sammen, således at kun en lille pode ar er synlige. Hvis cambium lag tårer, vil graften ikke tage.

Effektivitet

Grafters bærer typisk en spand vand med dem, når de indsamler podekviste. Podekviste skal holdes mod udtørring i opløbet podning. Typisk er et bud taget fra en plante og sat direkte på et andet anlæg til at forhindre udtørring. Efter fødslen er placeret på grenen root stock, opløbet er pakket ind i en polyethylen podning tape for at forhindre udtørring indtil Unionen mellem knop og root lager kan helbrede.

Forberedelse

Før et bud er taget fra et bud planter, er at pode værktøjer skærpet og steriliseret. Skærpet podning værktøjer vil skære hurtigt og effektivt uden at skade planten. Steriliseret podning værktøjer vil have ingen mug eller mug på dem, der kan skade planten. Hvis partikler af sygdom, skimmel og meldug er til stede i mellem knop og grundstammen, kan træet kontrakt sygdommen. En god måde at sterilisere værktøjer er at blande en løsning af én del blegemiddel og ni dele vand. Brug denne løsning til at vaske alle værktøjer. Værktøj skarphed kits og klinknagler kan tegnes langs podning knive til at skærpe dem.

Proces

Opløbet er indsamlet ved at indsætte kniv i træ 1/4 tomme over opløbet og tegning podning kniven nedad bag bud på en dybde af 1/4 tommer. Kniven skal være trukket ud på et tidspunkt 1/4 tommer bag opløbet. Bud og træ chip vil ligne et skjold. Grundstammen skal have et hul, skåret i bark-lag ved skæring lodret gennem laget bark, men ikke sagopalmer for 1 1/2 inches. I bunden af udskæringen, er et andet snit lavet lodret for 1/2 tommer. Begge sildelapper af bark er skrællet tilbage, og chip af bud er gled ind i lommen under barken. Klapperne er foldet ned og polyethylen podning tape er svøbt omkring opløbet at holde det fra tørring og sikkert det på plads.

Efterbehandling

Når fødslen begynder at spire, er båndet fjernet for at undgå girdling bark af anlægget. Grundstammen er fjernet fra et punkt lidt over opløbet, og den afskårne ende er belagt med podning voks. Opløbet derefter overtager som dominerende leder af anlægget sætteplante.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com