Hvad luge & foder bør anvendes til Florida om vinteren græsplæner?

February 25

Hvad luge & foder bør anvendes til Florida om vinteren græsplæner?

Florida husejere skal bevare deres græsplæner året rundt for at holde dem sunde og luge gratis. Kendskab til relevante ukrudt og foder kemikalier og anvendelsen timing hjælper med at holde græsplæner leder stor gennem vinteren.

Betydning

Blandinger af herbicider og kunstgødning ("Ukrudts-og-feeds") er nyttige at anvende til græsplæner, der er dækket med ukrudt. University of Floridas Institut for fødevarer og landbrugs Sciences (IFAS) bemærker, at ukrudt og foder behandling ikke bør anvendes på græsplæner hvor ukrudt kun fylder en del af området. Derudover virker hver type ukrudt og foder forskelligt på individuelle Florida græsplæner.

Tidsramme

Herbicider, herunder i ukrudt og foder behandlinger skal anvendes på et bestemt tidspunkt at fange ukrudt før er opstået. IFAS foreslår at bruge herbicider til at styre årlige vinter ukrudt, som bluegrass, når den natlige temperaturen falder til 55 til 60 grader Fahrenheit i et par dage. Vinter program til at forhindre vækst af foråret ukrudt bør ske når den daglige temperatur når mellem 65 og 70 grader Fahrenheit i flere dage.

Advarsel

Visse herbicider og ukrudt og feeds arbejde bedre på nogle Florida lawn græsser end på andre. IFAS oversigt over kemisk og brand-navn herbicider, der er relevante for flere typer af Florida lawn græsser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com