En tomme High Ground Cover planter

August 4

En tomme High Ground Cover planter

Tilføje skønhed til landskabet er kun én grund til at plante komposteringsprocessen. De attraktive lavtvoksende planter kan hjælpe forbinde større flerårige planter, kontrollere ukrudt, berige jorden og forhindre jorderosion på vanskelige områder såsom stejle skråninger eller bjergskråninger. Petite, jordbehandlingsteknik groundcover planter måling kun omkring en tomme høj er især effektiv i små områder og langs havegange.

Uldne timian

Uldne timian (Thymus pseudolanuginosus), med sin lille, fuzzy blade, er en stedsegrøn staude, der vil danne en tæt mat af sølvfarvede grønne blade. I midten af sommeren, vil planten vise små lyserøde blomster. Uldne timian tolererer kolde vintre og er hårdfør til USDA zoner 4 til 9.

Sølv tæppe

Sølv tæppe (Dymondia margaretae), med sin stramme mat af grålig-grønne blade, der ofte bruges til at blødgøre kanterne af uslebne brosten. Selv om planten maxes ud på en til to inches høj, har det en flad, jordbehandlingsteknik udseende, som gør det en god erstatning for plænen i områder med lav-trafik. Gule blomster blomstre i sommermånederne. Sølv tæppe er hårdfør til USDA zoner 8-11.

Irsk Moss

Irsk moss (Sagina subulata), hårdfør til USDA zoner 5 til 10, fylder regningen for lavtvoksende planter, maxing ud på ikke mere end en tomme høj. Minimal planterne vokse sammen, hurtigt danner en enkelt, tæppe-lignende masse grøn. Irske mos trives i fugtig, let skygge områder.

Messing knapper

Nå højder på mere end en til to inches, messing knapper (Cotula squalida), har feathery løv, der giver det en delikat, bregne-lignende udseende, men de lavtvoksende groundcover er en hård, robust plante, der vil overleve med meget lidt opmærksomhed. Messing knapper, så opkaldt efter lille, runde blomstrer, er hårdfør til USDA zoner fra 5 til 9.

Snigende Mazus

En af de mindste af flerårige planter, Krybende mazus (Mazus reptans) vil vokse mere end en til to inches høj. De bittesmå blade danne hurtigt en tæt, medium-grønne tæppe. Den blomstrer, optræder i slutningen af foråret eller forsommeren, er blå eller violet med hvid, lilla eller gule pletter. Krybende mazus er hårdfør til USDA zoner 3 til 9.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com