Hvordan installerer jeg en fartgrænsen tegn på et U-kanal indlæg?

February 27

En U-kanal post funktioner flade kanter på hver side af centerkanalen. Disse flade kanter støtte metal tegn, holde dem på plads og holde dem fra bøjning. Fastholde bolte og skiver vedhæfte tegn sikkert til indlæg til længere tids brug. Udstationering fartgrænsen tegn alert drivere til en reduktion af hastigheden på motorveje, parkeringspladser og om nabolaget gader.

Instruktioner

•Lay U-kanal post på jorden. Placere et målebånd på bunden af posten. Bunden af post har to sidefløje. Strække målebåndet op stillingen og mærke det på 2 fod fra bunden.

•Strømforbrug i standby post op i området for installation. "U" form skal stå i den retning skiltet vil pege. Har en hjælper holde stillingen lodret. Angive en trin stige nær stillingen og klatre det; bære en post driver med dig. Placer indlæg driver over toppen af stillingen. Placere en hånd på hvert håndtag på siderne af post driver, løft den lige op og trække det med medium styrke. Stillingen træder jorden lidt. Fortsætte kørslen stillingen indtil 2-foot mark er i stueplan.

•Sæt en bolt gennem en spændeskive. Indsæt bolt gennem øverste tegn hul og U-kanal post i "U" side. Har en hjælper holde tegnet på plads. Skub en skive på bagsiden af bolten fremspringende bagfra tegn. Placere en møtrik på bolten og stramme med hånden. Placer en skruenøgle på bolthoved på forsiden af tegnet. Placer en anden skruenøgle på møtrikken på bagsiden af skiltet. Hold den forreste møtrik på plads og slå andre møtrikken med uret, indtil det er stramt. Gentag denne procedure for at installere bunden bolt, skiver og møtrik.

Tips & advarsler

  • Placer tegn på U-kanal post indrykket side at forhindre bøjning og eventuelle brud.
  • Vælg reflekterende hastighed tegn, der vil være oplyst af bil i dagtimerne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com