Sådan fjernes en Hampton Bay Fan baldakin

February 28

Hampton Bay loft fans er house brand af Home Depot. Ligesom de fleste andre fans bruger Hampton Bay en baldakin til dækning af monteringspladen på loftet. Baldakinen tilføjer et dekorativt indslag samtidig også hjælpe dæmpe blæserstøj. Ved at fjerne en fan eller kontrollere ledninger, er det nødvendigt at fjerne baldakinen. At fjerne en Hampton Bay loft fan baldakin, afhænger af, om du har et flush-mount fan eller en med en ned stangen.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen leverer strøm til loft fan. Effektafbryderen er i dit hjem elektrisk box og kan styre mere end bare loftsventilator. Placer en trappestige under Hampton Bay fan.

•Tag pærer og lys dækker fra armaturet, hvis du har en lys samling på dit loft fan. Fjern skruerne at sikre lys forsamlingen boliger til fan med en stjerneskruetrækker. Lavere lys forsamlingen, og holde det i den ene hånd.

•Twist mod uret wire nødder at sikre ledninger til loftsventilator og lys forsamling, ved hjælp af den frie hånd for at adskille ledningerne. Lavere lys forsamlingen fra blæseren og sæt den i et sikkert sted.

•Drej skruerne sikring turbineblade til enheden med en stjerneskruetrækker. Fjerne knivene fra blæseren og sæt dem til side. Find skruer sikring baldakin til loftet monteringsplade. Løsn skruer to komplette revolutioner. Drej baldakinen mod uret og løsne det fra skruerne. Skub baldakinen over Blæsermotor boliger og fra blæseren.

•Spørg en hjælper til at holde fan motorhuset, hvis du har en Hampton Bay fan med en ned stangen. Skub baldakinen over ned stangen, indtil det hviler på toppen af motorhuset. Afbryde fan ledningerne fra loft ledninger, vride plast ledning caps mod uret. Skub hangar-bold på toppen af ned stangen ud af monteringsholderen. Skub baldakinen over toppen af ned stangen til at fjerne det fra blæseren.

Tips & advarsler

  • Nogle baldakiner har en dekorativ ring på bunden. Du skal dreje ringen mod uret for at løsne baldakin fra ned stangen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com