Hvordan man laver en hjemmelavet Dam vakuum

February 28

Mange mennesker bruger fiskedamme til hus koi, guldfisk og andre akvatiske liv i de varme måneder af året. Sammenholdt med at have en vandpumpe skal en fiskedam også regelmæssigt støvsuges, ligesom en swimmingpool. Træ blade og andre tunge sediment kræver en smule mere suge end en regelmæssig Dam pumpe kan give, og det er her en dam vakuum kommer handy. Men du behøver ikke at gå og købe et dyrt vakuumanordning. Med de rigtige redskaber, kan du lave en selv.

Instruktioner

•Measure 3 1/2 inches fra bunden af den korte del af kurve på en 45-graders PVC elektrisk ledning og markere den med en filtpen. Snit nedad fra mærket med en hånd så fjerne en 1/4-inch delt fra conduit.

•Kontrollér en enkelt skære ned på længden af 1/2-lange PVC-rør til at dele det op. Anvend PVC primer, derefter PVC lim til den inderste del af PVC-rør, efter anvisningerne på den lim emballage. Stræk åbne 1/2-inch lang PVC rør, glide det over ene ende af 4-tommer lange, 6 tommer diameter PVC rør til at gøre en krave. Klemme 1/2-inch PVC rør på 6-tommer PVC rør og lad limen sæt.

•Tag glatbarberet conduit stykke og sæt den flade, afskårne kant på de kombinerede PVC rør. Den korte ende af den conduit bunden bør udvide 1 tomme forbi bunden af 4-tommer PVC rør. Holde det på plads og måle 1/2 tommer under kraven. Mens du holder conduit i sted, måle 2 inches fra bunden af PVC-rør og markere en prik med en tusch. Foranstaltning 1 1/2 inches fra bunden af PVC-rør og gøre en anden prik under den ene. Bor et hul på hver prik. Hullet skal gå gennem både conduit og PVC-rør. Placere en bolt gennem hvert hul, så en skive, efterfulgt af en møtrik. Fast spænd med en skruenøgle.

•Tag 1 1/4-inch cap og Placer den under bolte på conduit, efterlader masser af plads på conduit mellem bunden bolt og toppen af fælles landbrugspolitik. Bunden af fælles landbrugspolitik bør udvide 3/10 tommer forbi bunden af 4-tommer PVC rør. Spore langs den øverste side af fælles landbrugspolitik, hvor det rører PVC-rør. Skåret ud den inderste del af vektoriserede halv-cirkel ved hjælp af en boremaskine monteret med en 1 1/4-tommer cirkulære borehoved.

•Sand ned ru kanter af boret hul. Skubbe den lukkede ende af cap 1/4 tommer i hullet. Placere PVC primer og lim på fælles landbrugspolitik til lim det på plads. Lad limen sæt.

•Drill tre huller langs toppen af afslutningen af fælles landbrugspolitik, tre langs midten og tre langs bunden. Prøv at vinkle hullerne opad, hvis du kan. Placer derefter 3-tommer, 1 1/4-inch PVC-stik ind i PVC hætten. De vil passe stramt sammen, så du ikke behøver at lime dem sammen.

•Tag poolen slange og fjerne de cuffed ender med en hånd sav. Lægger 1 1/4-inch PVC kvindelige adapter på hver ende af pool slangen, og derefter placere ene ende af slangen ind i stikket, der er knyttet til PVC cap. Tilslut anden enden af slangen til dammen pumpe.

•Tag poolen pole og vedhæfte det til slutningen af kanalen. Foranstaltning fra den conduit ende i hullet på pole til knyttet til en pool-rengøring tilbehør, og måle den samme længde på den øverste del af conduit vinkel. Markere stedet med en markør og bore et hul. Placere en bolt gennem kanalen og pole og vedhæfte en skive og vingemøtrik til anden siden til at fastgøre sikkert på plads.

•Sæt slutningen af pool blad taske over toppen af kraven på 4-tommer PVC rør. Leaf taske er toppen af vakuum, PVC-rør monteret med de borede cap er en del af det tomrum, som du kører langs bunden. For at kører Dam vakuum, Tænd pumpen og Placer ende af vakuum i dammen, flytte det langsomt hen over bunden.

Tips & advarsler

  • Du kan også gøre en dam vakuum ved hjælp af en gammel shop-vac og en plastik tønde med låg.
  • Muck du indsamle i pool renere taske kan anvendes som kompost til dine planter, som det er henfaldet plante noget og fisk affald.
  • Strømpebukser eller en bøde-maske vaskeri pose kan bruges i stedet for en pool løvsuger.
  • Hvis du har problemer med den taske bliver på måde som du vakuum, placere en smule af Styrofoam i det at gøre en float.
  • Du måske gerne fjerne ethvert dyr, der lever i dammen før du vakuum så man ikke ved et uheld får dem fast i det tomrum indtag og volde dem skade.
  • Lim dampe er giftige. Altid bruge lim i et godt ventileret område.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com