Brændeovn rør Installation Tips

July 5

Brændeovn rør Installation Tips

Hvis du var heldig at få en autentisk brændeovn, ønsker du bestemt ikke at se, at penge gå til spilde høflighed af en forkert installeret komfur-pipe. Du kan nemt fortælle, hvis din stovepipe ikke blev installeret perfekt. Dårligt installeret rør vil resultere i backpuffing, der er bare en fancy måde at beskrive røg kommer fra ud af ovnen.

Isolering

En forkert installerede stovepipe er potentielt livstruende. Sikre at stovepipe er ordentligt isolerede. Hvis anden grund du ikke tilføje isolering til røret, skabe bestemt at din noninsulated komfur-pipe ikke røre eller komme tæt på dele af huset gjort af brandfarligt materiale som træ.

Røg problemer

Røg problemer har tendens til at opstå oftere når røret er sluttet til et eksisterende skorsten. Det er bydende nødvendigt at sikre, at røret matcher diameteren af udstødning flue at undgå at skabe en back-puffing situation.

Creosot lækage

Du kan skære ned på creosot utætheder ved overlappende alle leddene i komfur-pipe med mindst 2 inches. Sikkerhed er også forbedret ved hjælp af brandsikker fugemasse på leddene og sikring af leddene med tre metalplade skruer.

Dimensionering

I stovepipe skal fortsat være så kort som du kan gøre det, Ifølge forfatteren Charlie Wing i sin bog "Den visuelle Handbook of Building and Remodeling." Wing anbefaler, at horisontale kører er mindre end 75 procent af den lodrette skorsten højde over afsnittet Tilslutning kendt som fingerbøl.

Rørsamlinger

Komfur og Fingerbøl leddene skal passe stramt som gør alle rørsamlinger. Udkast til inde i skorstenen er negativt påvirket af løs rørsamlinger.

Vægge og lofter

Støtter enhver stovepipe, der vil passere gennem en væg med en ventileret Fingerbøl, der er tre gange større end diameteren af den af røret, selv. Snarere end installere en stovepipe, der går gennem loftet, bruge en fredet all-brændstof skorsten. Charlie Wing anbefaler mod nogensinde lade stovepipe selv passerer direkte gennem loftet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com