Kan jeg grave op mine buske, hvis jeg flytter?

March 2

Kan jeg grave op mine buske, hvis jeg flytter?

Det kan være meget svært at efterlade din præmie planter under en move. Hvis du har passet og næret planterne i år, er der altid en længsel efter at tage buske med dig til dit nye hjem. Heldigvis, de fleste buske er meget hårdfør og vil reagere nå hen til omplantning så længe visse betingelser er opfyldt.

Jord kompatibilitet

Den vigtigste overvejelse for en god overgang på dine buske er jordens kompatibilitet. Din buske blomstrede i jorden på dit gamle hus og for at give dem en god start, skal du foretage visse, at jorden i den nye placering er lige så god. Tage en jordprøve på begge huse og sende dem til test på mindst tre måneder før din planlagte flytning. Når dine resultater er i, ændre jord på den nye placering efter behov for at tilpasse det til dine buske.

Generelle sundhed

Omplantning sætter planter under meget høj stress. Denne stress kan resultere i buske bliver uinteressante eller endda døende. Ifølge North Dakota State Universitys udvidelse, bør du aldrig transplant buske, hvis deres sundhed er allerede faldende på deres gamle placering. Derudover tilbyder universitetet en række planter og deres transplantability (findes i afsnittet ressourcer), som kan være nyttigt til at bestemme din busk vil gøre det eller ej.

Bedste tid

Aldrig transplantationen en busk mens den er i flor. Busk vil være ude af stand til at klare fastholde både blade og oprettelse af en ny rodsystem, hvilket resulterer i den busk død. Det bedste tidspunkt at omplante buske er i det tidlige forår, når jorden er optøet, men før busken har dannet knopper. I løbet af denne tid af året, anlægget er stadig sovende og får tid til at prioritere, hvor dens sæson energi vil blive brugt.

Processen

Omplantning er så simpelt som at grave et hul omkring den etablerede klump af busk og forsigtigt fjerne busk fra sit hul. Transport bør ske på en plastik tarp at undgå at beskadige rødderne. Efter grave det nye hul,'s opfyldning busk nye hjem med en blanding af jord og langsom frigivelse gødning. Denne ekstra skub får anlægget gennem sæsonen med masser af næringsstoffer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com