Den bedste måde at rent Sterling sølv bestik

March 4

Den bedste måde at rent Sterling sølv bestik

Sterling sølv bestik er mindst 92,5% sølv, resten er som regel lavet af kobber og andre metaller at give styrke og holdbarhed. Sterling sølv bestik sæt er ofte behandlet som familiens arvestykker og kan blive overleveret fra en generation hvis plejes ordentligt. Med lidt knowhow, kan sterling sølv holdes i top stand i mange år fremover.

Opvaskemaskine eller ikke

Selvom det er muligt at vaske din sterling sølv bestik, skal der træffes nogle forholdsregler. De første flere gange du vasker bestik, gøre det i hånden. Der kan være små spor af kobber, der er på overfladen, nemt kunne blive brune i opvaskemaskinen og mar udseendet af bestik. Hvis bestik har en hule håndtag bør du undgå at bruge opvaskemaskinen som varmen kan løsne håndtagene og få dem til at bryde ud. Aldrig vask sterling sølv bestik med rustfrit stål; en reaktion kan finde sted mellem de to metaller, der kan skade bestik.

Håndvask

Vask af hænder er den bedste metode til rensning af sterling sølv bestik. Brug en mild opvaskesæbe--undgå noget med citrus, da dette kan medføre skader- og en meget blød, ren klud. Skyl bestik med varmt vand og tør det med en blød ren klud. Visse fødevarer såsom dem, der er sure kan være skadelige, hvis venstre på bestik for meget lang, så vask dit bestik så snart du kan efter hver brug. Forsigtig for at holde sterling sølv bestik fra rustfrit stål mens vask.

Polering sterlingsølv

For at holde dit bestik ser skinnende og nye, vil det tage, polering. Hvor ofte afhænger af, hvor ofte bestik anvendes. Ved hjælp af en pasta af bagepulver og vand er en billig metode til polske sterling sølv bestik. Påfør pastaen til bestik med en ren klud og lad det sidde i mindst fem minutter før skylning det væk med rent varmt vand. Buff bestik tør med en blød tør klud. Der findes pudsemidler til brug på sterling sølv tilgængelige i butikkerne. Sørg for at læse og følge producentens anvisninger omhyggeligt.

Lagring af Sterling sølv

Hvis du ikke bruger bestik på daglig basis, skal det opbevares i en skuffe, der er blottet for enhver fugt. Du kan placere et stykke kridt i skuffen for at holde fugt. En anden mulighed er en træ brystet foret med klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com