Sådan ændres en sikringsboksen til et kredsløb boks

March 5

Sådan ændres en sikringsboksen til et kredsløb boks

Sikringer var det mest almindelige valg i elektriske bokse til at beskytte elektriske kredsløb i ældre huse. Med fremskridt i det elektriske felt, både i sikkerhed og effektivitet, var fuse kasser udfases af de fleste nationale elektriske koder og erstattet med afbrydere. I mange ældre huse, stadig brug sikringer, erstatte dem med breakers vil opdatere det elektriske felt op til kode standarder og i nogle tilfælde gør hjemmet berettiget til forsikring.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale elektriker Association eller bygning kode inspektørens kontor til at bestemme, om du vil have en tilladelse, en inspektion eller at hyre en autoriseret elektriker til at udføre arbejdet.

•Calculate antallet af kredsløb i dit hjem og deres strømstyrke. Henvise til den elektriske kode oplysninger om minimum kræves ampere til kredsløb indeholdende apparater. Købe en kredsløb boks med flere rum end nødvendigt for at støtte potentielle nye kredsløb.

•Tag strømmen til panelet ved at lokalisere vigtigste Afbryd forbindelsen, eller service afbrydelse. Det bør være placeret over de vigtigste elektriske kassen, og kan identificeres ved den store løftestang eller skifte på den ene side. Kontakt city for at have power midlertidigt slukke. Magt bør afbrydes ved byen til hjemmet for en kort periode, mens reparationer udføres.

•Locate den vigtigste elektriske boks hvor alle kredsløb i hjemmet tilsluttes. Med en skruetrækker, fjerne dækslet til panelet. Fjern hver fuse. Test hver tråd med et voltmeter til at sikre, at der ingen elektricitet i øjeblikket kører gennem panelet. Afbryde de vigtigste feeds, de største to sorte ledninger fodret gennem toppen af boksen. Frakobl alle andre fra wire deres respektive terminaler. Bruge båndet og blyant til at markere hvad circuit hver ledning understøtter. Trække ledningerne gennem box-stik og op fra boksen. Brug en skruenøgle til at fjerne nødder, hvis boksen har et rør, der forbinder vigtigste afbryde til panelet fuse. Bruge lommelygten eller en selvstændigt strømforsynet lys hvor sigtbarheden er dårlig.

•Tag skruer på bagsiden af sikringsholderen boks holde den fra væggen med en boremaskine. Med en skruetrækker, med magt strike knockout på den side, der vil line op med ledninger fra de vigtigste Afbryd, derefter feed ledninger igennem. Sikker rør med møtrikken ved at stramme den med skruenøgle. Lægger panelet til væggen med en boremaskine.

•Når ledningerne gennem boks stik og ind i panelet. Arbejde med de tungeste ledninger, afbryder vigtigste først. Pænt kjole ledninger ved at køre dem gennem box-stik, ind i panelerne og op indersiden vægge før den vedhæftes til panelet. Montere den højeste amp pejling og dobbelt pole breakers øverst i panelet første og 15 amp breakers sidst med en skruetrækker.

•Skabe ledningerne i panelet gennem knockouts på siderne og bunden af det elektriske felt. Vedhæft et kredsløb pr. breaker pole--det punkt omkring hvilket wiren indsat eller bundet. Tilslut den varme ledning først, derefter den neutrale wire og derefter grundstødningen ledningen. Dobbelt-tjekke ledninger af tugging eller vrikke dem forsigtigt.

•Tag knockouts på forsiden plade for hver breaker anvendes. Sikre dækplade til boksen. Erstatte alle sikringer tilbage i boksen vigtigste Afbryd og drej knappen tilbage til ON-position.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com