Elektrisk varmetæppe sikkerhed bekymringer

March 6

Elektrisk varmetæppe sikkerhed bekymringer

Ved hjælp af tæpper med elektrisk opvarmning gennem årene er blevet sikrere. For de første år, elektriske tæpper var på markedet, produceret de store mængder af elektromagnetisk stråling. Om tæpper med elektrisk opvarmning er nu for det meste lav spænding, er der stadig nogle sikkerhedsmæssige betænkeligheder.

Brande

Placere snore af elektrisk varmetæppe, hvor de kan blive bundter op kunne blive en brandfare, da varmen har ingen steder at flygte. Den samme fare går for at placere ledninger, hvor de kan blive klemt i nogen måde, som ved hjælp af et elektrisk varmetæppe på tilbagelænet stole eller indstillelige senge. Tæpper med elektrisk opvarmning bør være slået fra, når de ikke er i brug, da dette vil forhindre en brand opstår.

Elektromagnetisk stråling

Ved hjælp af et elektrisk varmetæppe mens du er gravid eller amning anbefales ikke, da nyfødte og fostre er mere tilbøjelige til at lide under virkningerne af elektromagnetisk stråling. Elektromagnetisk stråling er produceret når elektricitet går gennem en ledning. Ifølge undersøgelser, der er blevet gjort siden 1980, er der tilstrækkeligt store mængder af elektromagnetisk stråling kan forårsage sikkerhedsproblemer af mennesker, der bruger elektriske tæpper og lignende apparater. Tæpper med elektrisk opvarmning har blevet rekonstrueret og er nu tilgængelige med lav spænding, som disse tæpper menes at være mindre skadelige.

Elektrisk stød

Ved hjælp af et elektrisk varmetæppe omkring vand, som en vandseng, er ikke sikkert, at det kan forårsage en person at få stød. En person, der sveder meget eller ikke har kontrol over sin blære bør ikke bruge et elektrisk varmetæppe, som tæpper med elektrisk opvarmning ikke bør blive våd. Kæledyr må ikke være i nærheden af tæpper med elektrisk opvarmning, som om en klo var at punktere tæppe og komme i kontakt med en wire, kunne dette electrocute dyret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com