Oplysninger om brand konge Crocosmia

March 7

Oplysninger om brand konge Crocosmia

Brand King Crocosmia er en af de mange crocosmia arter tilgængelige for gartnere. Disse pærer er normalt plantet i foråret til sommer og falder blomstrer. De er nemme at dyrke. Gartnere elsker denne art til strålende røde blomstrer og lethed af pleje. Hardy til USDA Zone 5a, denne plante vil vokse i de fleste områder af USA.

Brand King Crocosmia ligner

Brand King Crocosmia står 24 inches høj. Den mørke grønne blade er sword formet og vises før blomsten stilke. Blomster af brand King Crocosmia er en genial brand rød, deraf navnet. Blomster er rørformede og starte ud orange. De modnes i en strålende rød. Når anlægget er i fuldt flor, stilke har tendens til at bue lidt. Nogle planter kan kræve støtte fra en ramme eller et spil.

Type anlæg

Brand King Crocosmia er en staude, der dyrkes fra pærer. Pæren gemmer mad til anlægget, indtil det begynder at sende blade og rødder. Hvert år en ny bulblet vil blive dannet fra den oprindelige pære. Begge dele bør forblive levedygtige over vinteren med ordentlig pleje. Det videnskabelige navn for brand King Crocosmia er Crocosmia crocosmiiflora.

Pleje

Plante brand King Crocosmia pærer i foråret. Den spidse del af pæren skal opad. Tilføje en teskefuld af benmel til plantning hul. Der er ingen grund til vand. Skære brugt blomstrer, før de danne frø hoveder. Dette vil tillade anlægget til at gemme vigtige næringsstoffer i pærer for at over vinteren. I efteråret, skære ned løvet efter det bliver gul. Løfte hele pæren op af jorden inden vinteren, hvis du bor i en zone end 5a til 9b. Pakke i halm eller savsmuld og gemme i et mørkt tørt sted, hvor temperaturen er omkring 50 grader Fahrenheit.

Hårdførhed

Brand King Crocosmia er hårdføre fra USDA hårdførhed zoner 5a til 9b. Dette område dækker det meste af kontinentale USA. Men hvis knolden er ophævet og gemt op af jorden om vinteren, så du kan vokse dem stort set hvor som helst. Syd for zone 9b, plante i efteråret til foråret blomstre. Et link til USDA hårdførhed zone kort kan findes i afsnittet ressourcer.

Sådan køber du brand konge Crocosmia

Nogle lokale haven butikker kan bære brand konge Crocosmia i det tidlige forår. Hvis du er afskåret fra lokalisere dem lokalt, er der mange velrenommerede online kilder. Brecks og vejkanten haver har stor anmeldelser. Du kan bestille et katalog fra dem online. Se afsnittet ressourcer for links.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com