Pink blomstrende træer i Wisconsin

March 9

Pink blomstrende træer i Wisconsin

Hvis du vil tilføje nogle bløde foråret farve til dit Wisconsin hjem landskab, kan du overveje at plante pink blomstrende træer. Mange arter ikke blot blomstre med rigelig, prangende blomster, men også tiltrække gavnlige vilde dyr som fugle, bier og sommerfugle til din værftet. Wisconsin ligger inden for US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3b til 5b, hvilket betyder, at træer skal kunne modstå gennemsnitlige årlige minimum temperaturer mellem minus 35 og minus 10 grader Fahrenheit.

Judastræ

Den østlige redbud (Judastræ canadensis) blomstrer med lyse pink blomster i foråret, fører til dens popularitet som en gården og gaden træ i Wisconsin. Selv om dens naturlige udbredelsesområde strækker fra Florida til New Jersey og øst til Texas, vokser det kun i naturen i southwestern Wisconsin. Den østlige redbud vokser til 30 fod høje og har mørke-grøn, hjerte-formede blade, der bliver gul i efteråret. Det er hårdfør i USDA zoner 4b til 9a. Pink-blomstrende sorter omfatter "Flamme," en sort, der vokser til 35 fod høje og producerer dobbelt blomster. "Silver Cloud" vokser til 25 fod og producerer mindre prangende pink blomster. For varmere regioner i staten er Texas redbud (Judastræ canadensis var. texensis) hårdfør i USDA zoner fra 5 til 9. Dette træ har blanke blade og vokser til 40 fod høje.

Malus

Flere sorter af Malus slægten, også kendt som paradisæbler, producere lyserøde blomster. Disse løvfældende træer bærer også spiselige frugter. Paradisæbler vokser bedst i solrige, veldrænet jord; de fleste nå højder på 10 til 25 fod. De kommer i en vifte af sorter, alle hårdfør i USDA zoner 4 til 8a. Pink-blomstrende sorter omfatter "Barbara Ann," som producerer dobbelt blomster; "Velvet søjle," som har lilla løv; og "Mount Arbor særlige," en sygdom-resistent sort, der bærer lyse røde bær. Malus arter, der vokser naturligt i Wisconsin omfatter prairie crabapple (Malus ionesis), en frost-tolerant træ, som er hårdføre til USDA zone 2.

Prunus

Længe værdiansættes som accent planter og for deres velsmagende frugter, flere medlemmer af arten Prunus blomstre med lyserøde blomster. Disse omfatter fersken (Prunus persica), som vokser til 24 fod høje og producere pink, røde og hvide blomster. Hardy i USDA zoner 5b til 8, fersken vokse i southern Wisconsin. Et andet medlem af arten Prunus, blomstrende mandel (Prunus triloba var. multiplex) blomstrer med dobbelte blomster i midten af foråret. Blomstrende mandel træer kun vokse til 12 fod høje, men deres smukke blomstrer og slående efterår farve gør dette lille træ en attraktiv accent for Wisconsin landskabet. Blomstrende mandler er hårdfør i USDA zoner 3b til 6.

Andre Pink Bloomers

Black locust (Robinia pseudoacacia) vokser over store dele af Wisconsin. Hardy i USDA zoner 4 til 8, denne North American native vokser til 50 fod høj og blomstrer i slutningen af foråret med lange klynger af aromatiske blomster. Mens arter vokser aggressivt og kan betragtes som invasive i nogle områder, producerer sorten "Lilla Robe" dyb pink blomster, der tiltrækker bier. The white pine (Pinus strobus) vokser på tværs af det nordvestlige Wisconsin. Denne evergreen når højder på 80 fod og er hårdfør i zonerne 3b-7. Selv om dens blomster er upåfaldende, producerer det pink og gul blomstrer i foråret. En anden evergreen, rødgran (Picea abies), producerer også iøjnefaldende pink blomster. Dette eurasiske indfødte vokser i hjem landskaber i hele Wisconsin. Det er hårdfør i zonerne 2b til 7a og kan nå højder op til 100 fod.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com