Sådan foretages fejlfinding af en sund hjem vakuum Bissell

May 9

Bissell sund hjem støvsugere har antimikrobiel beskyttelse og en HEPA filtreringssystem til at filtrere allergener. De er omfattet af en fem-års garanti, der dækker udskiftning af defekte dele. Hvis din Bissell sund hjem vakuum fejler hen til arbejde korrekt, kan du fejlfinde det. Sørg for det er tilsluttet og husholdningernes sikringer eller breakers er ikke smidt eller blæst før du starter fejlfinding.

Instruktioner

•Tillad vakuum til at køle ned til 30 minutter, hvis børsten tænder men der er ingen suge. Kontrolelementet termisk protector er aktiveret for at forhindre motoren mod overophedning.

•REINSTALL håndtag hvis vakuum har ingen magt. Det vil ikke køre, hvis håndtaget ikke er installeret korrekt. Indsæt den øverste håndtag i den lavere håndtag og skub den frem. Placer de medfølgende skruer i hullerne afmærket med pile, og spænd dem med en stjerneskruetrækker.

•Tag vakuum og rense penslen, hvis børsten ikke tænder. Snip strenge eller fibre med et par af saks og træk at fjerne dem. Tilslut vakuum. Placere parameteren børste i "På" positionen og læne sig tilbage i håndtaget af vakuum. Børste vil ikke tænde hvis vakuum er i oprejst position.

•Drej dial til en lavere højde indstilling, hvis vakuum, der har lav suge eller vil ikke pille op snavs og debris. Sikre at snavs container er i den korrekte position og knipsede på plads. Tømme beholderen snavs, hvis nødvendigt. Tag vakuum og fjerne filteret pre motor og skyl med vand. Vride filteret for at fjerne overskydende vand og lad det luft tørre inden batteriet isættes igen. Udskifte HEPA filterpatron.

•Kontrollér skum filter hvis støv undslipper fra vakuum. Geninstallere filteret, hvis det ikke blev erstattet efter rengøring. Tøm snavs container og Fastgør det tilbage på plads. Kontrollere slange for synlige skader. Erstat, hvis nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com