Hvordan til at rense op efter et hus brand

March 13

Et hus brand er en katastrofal begivenhed. Der er ikke mange værre situationer i en boligejer liv end i et hus brand. Selv hus brande, der styres forholdsvis hurtigt af brandvæsenet kan forlade omfattende skader i kølvandet. Hvis du har haft et hus brand, lære at rydde op efter et hus brand, således at du kan redde så meget af dit hjem og så mange af dine ejendele som muligt.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale brand marshal og modtage bekræftelse på at det er sikkert at indtaste dit hjem efter en brand. Forsøg ikke at indtaste dit hjem, indtil du har talt med en officiel og givet grønt lys.

•Wait til at flytte eller ændre noget inde i dit hjem, indtil du har talt med din forsikring repræsentant. Hvis dit forsikringsselskab kræver billeder af skaden, skal du vente med at omarrangere noget inde i dit hjem indtil dette sker.

•Tag værdigenstande tilbage i dit hjem, efter din forsikring repræsentant giver dig grønt lys, hvis du ikke er i stand til at opholde sig i dit hjem efter branden. Kontrollere, om en forsikring repræsentant skal Bemærk hvad du fjerne for hans poster.

•Find en bygning inspektør og ansætte ham til at fastslå, at det er sikkert for dig at bruge El i dit hjem før du bruger nogen elektricitet. Hvis du ikke kan bruge elektricitet, afbrydes alle gas og elektriske kilder nødvendige reparationer er fuldført.

•Find en dumpster service og har en dumpster leveret til din indkørsel hvis branden var omfattende, og der vil være en masse at smide væk.

•Brug solide arbejdshandsker. Åbne alle mulige vinduer.

•SIFT gennem vraget og fjerne elementer, der vil tiltrække mug vækst. Fjerne alle våde tøj, gardiner og tekstiler. Se gennem disse våde elementer og vaske, hvad du kan spare med en heavy-duty vaskemidler. Noget, som ikke kan gemmes skal smides væk.

•Køre den en våd/tør støvsuger til at fjerne så meget vand som muligt for at afgøre, om tæpper er reddes. Afgøre, om der er vand seeped under gulvtæppet mat og gulvbrædder nedenunder. Hvis dette skete, tæpperne skal fjernes og denne vandskade rettet og fastsættes af en professionel.

•Wash lofter og vægge med en opløsning af varmt vand og blegemiddel. Husk på, at 1 eller 2 tbsp. af blegemiddel til 1 gallon af varmt vand er tilstrækkeligt til at desinficere disse overflader og forhindre mug fra begynder at vokse.

•Fjern alle hårde gulve er der tilsyneladende vand skader. Der er ingen måde at redde hårde gulve, hvis vandet gik under dem, fordi til sidst vandet vil forårsage vridning og yderligere skade. Har vandskade rettet og fastsættes af en professionel, hvis nødvendigt.

Dyrknings virksomheder, der kan være i stand til at hjælpe dig med denne oprydning. Ofte din husejere forsikring dækker i det mindste en del af disse udgifter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com