Simpel vindue behandling idéer

August 9

Du behøver ikke at vælge mellem vinduer, som er nøgne (og potentielt også udsætte) eller betale for omfattende og dyre stilarter af vinduet behandling. De grundlæggende funktioner i ethvert rude indretning valg er til beskyttelse af personlige oplysninger, når det er nødvendigt, tillade lys til at skinne igennem under da, og at supplere udformningen af rummet. Du kan opnå disse mål med enkelhed og elegance.

Honeycomb Blinds

Også kendt som cellulære nuancer, denne form for vindue behandling virker bedst for værelser hvor du ønsker rene linjer og en ekstra, overskueligt udseende. Nuancer tilbyde energieffektivitet, fældefangst luft, så du ikke mister fordelene ved aircondition om sommeren eller varme om vinteren. Denne funktion betyder, at de har også en lille lyd filtrering evne. Du kan vælge forskellige farver, forskellige niveauer af lys filtrering, forskellige teksturer og top down/bottom-up-orientering.

Eksotiske tekstiler

Hvis du ønsker en mere frodige vindue behandling mens stadig eschewing over indrettede udseendet, besøge en import Stofbutik i din by eller online. Tilpasse indiske saris til gardiner, tilføjer bånd for at hænge dem fra en gardinstang. De levende farver i paletten indiske tilføje et eksotisk element til et soveværelse, stue eller spisestue. Hvis japanske stramninger er mere din stil, ser ind i noren, som er to-panel tekstiler med stærke grafiske elementer.

Vinduet Hardware

Snarere end at lade draperier stof afgive en redegørelse, Vælg gardiner i en neutral farve og enkle materiale parret med særprægede hardware. Vælg vindue stang korsblomster fremmane klassiske Grækenland eller moderne afrikansk. Afhængigt af den overordnede stil på dit værelse foretrækker du måske korsblomster med skulpturelle metal blade, beaded blomster, malet keramiske glober eller bolde af farvet glas.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com