Hvordan at forsegle omkring vinduer med Vinyl sidespor

March 15

Hvordan at forsegle omkring vinduer med Vinyl sidespor

Lukning windows er afgørende for at beskytte indersiden af et hjem fra kladder, utætheder og andre udendørs elementer. Vinduesrammer er normalt forseglet udefra gennem processen med caulking. Det giver vinduet med lufttæt, vandtæt isolering selv på boliger med vinyl sidespor. Disse vandrette planker er en lav vedligeholdelse alternativ til traditionelle boliger materiale, såsom træ sidespor. En speciel udendørs fugemasse, kaldet butyl caulk, bliver det nødvendigt at forsegle windows på vinyl sidespor.

Instruktioner

•Fjern alle løst snavs eller snavs fra sømme i vinduet ramme for at forberede forsegling. Caulk vil kun overholde ordentligt en overflade, der er fri for forurenende stoffer, der kan fælde luft i fugemassen.

•Brug et par skarpe sakse eller en hobbykniv til at skære en lille smule af dysen på en tube butyl caulk. Denne gummi-baserede fugemasse kan modstå de mest ugunstige vejrforhold og er ideel til brug på udendørs applikationer.

•Puncture segl på spidsen med en konstruktion søm eller stiv ledning. Læg røret i en fugepistol.

•Applicer en perle af butyl caulk at en udsat joint i vinduet mellem rammen og vinyl sidespor. Tegne pistol langs længden af sømmen, opretholde konstant pres på aftrækkeren.

•Gentag samme fremgangsmåde for hver side af den rude indramme. Butyl caulk bør aldrig blive udjævnet. Det er den mest klæbende caulking indstilling og vil holde sig til stort set alle applikator. I stedet, lad det hærde i et par dage som er.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com