Hvordan til at fratage & forsegle et gulv

February 6

Hvordan til at fratage & forsegle et gulv

Stripning og forsegling et gulv er en fantastisk måde at renovere og puste nyt liv i dit trægulv. Dette hjem forbedring projekt er noget, der kan let ske, selvom du er ikke ekspert, og resultaterne er værd arbejdet. Renovering trægulve er et billigere alternativ til installation af nye trægulve eller dækker op slidt gulve med tæppe.

Instruktioner

•Forbered gulvet for slibning ved at fjerne alle bevægelige møbler og objekter i rummet. Slibning kan også skabe en masse støv, så du bør omfatte objekter som møbler, i tilstødende værelser med presenninger eller drop klude til at minimere den afstøvning, du bliver nødt til at gøre efter dit projekt.

•Rent eller låne en stor industriel sander til at udjævne gulvet. Det er mere praktisk end at købe en sander, fordi det ikke er et værktøj, skal du ofte. Start i det fjerneste hjørne og arbejde din vej til døren.

•Sweep op det støv, der er tilbage på gulvet med en kost og en fejebakke. Du kan også bruge en shopvac, hvis du har en let tilgængelige. Brug en fugtig klud til at tørre op eventuelle rester, at undslippe din kost. Betale særlig opmærksomhed at revnerne hvor gulvet møder muren, skal du køre klud langs disse overflader til helt at fjerne resten.

•Applicer en pre behandling af primer til dit gulv til at sikre en korrekt forsegling på det endelige produkt. Bruge en applikator, der er specielt udviklet til gulvet fugemasser, det ser lidt ligesom en moppe. Dette vil arbejde meget bedre end en pensel eller paint roller.

•Tillad gulvet for at tørre og anvende en frakke af urethan finish af dit valg. Ifølge træ gulve Online, der er en række muligheder såsom oliebaseret og vandbaseret urethanes og hver type har forskellige fordele og cons. Sørg for at starte i et hjørne og male din vej ud, så du ikke går i stå i et hjørne.

•Følg instruktionerne producenter omhyggeligt. Afhængigt af det produkt, du bruger, er det muligt, at du skal polere gulvet og anvende en yderligere coat finish til dit gulv.

•Wait mindst 24 timer til at tillade pletten tørre og gulvet til at helbrede før du flytter dine møbler tilbage i rummet. Hvis du flytter møbler tilbage i for hurtigt, du risikerer at skrabe din nyligt slebet og forseglet gulv.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com