Sådan vedhæfte en jernbane til et træ hegn Post

March 19

Sådan vedhæfte en jernbane til et træ hegn Post

Et plankeværk tjener mange formål, herunder personlige oplysninger fra naboer og som en barriere til at holde uønskede besøgende, herunder dyr, fra din værftet. Et hegn kan også være en effektiv grænse i at adskille din ejendom fra partiet næste dør. Og mens det måske virke som en skræmmende opgave at vedhæfte en jernbane til et plankeværk indlæg, jobbet kan ske med de rigtige værktøjer og plan. Din bygning levering butik bør have alt hvad du behøver at effektivt fuldføre opgaven.

Instruktioner

Split jernbane hegn

•Sæt en split jernbane til indlæg med en tå negle. Indstille skinnen i mortise hullet i stillingen. Bruge en hammer til at sætte søm i en vinkel til slutningen af skinnen ind i stillingen.

•Kontrollér en fastere tilknytning ved hjælp af en L beslag. Fastgøre L-beslag i den rette vinkel dannet af undersiden af skinnen og hegn post. Brug 1 5/8-inch behandlet dæk skruer til at fastgøre beslaget på plads.

•Stram en løs split jernbane post hul ved hjælp af cedertræ shims. Score shims med en hobbykniv og opdele dem til at passe. Tryk på shims stramt i hullet, arbejder omkring jernbane, som du går til at stramme skinnen på plads.

4 x 4 indlæg

•Kontrollér jernbane banen med et niveau. Indstille niveauet oven på banen og justere indtil boblen er dead center. Indstilling skinnen så plan som muligt sørger for det bedste fælles.

•Brug behandlet dæk skruer til en mere permanent løsning. Drive 3-tommer behandlede dæk skruer gennem skinnen ind i stillingen ved hjælp af en boremaskine med et No. 2 Phillips skrue tip. Køre skrue niveau med ansigtet af skinnen. Undgå countersinking for at undgå fugt ophobning omkring skruehovedet.

•Fasten beslag til 4 x 4 indlæg med 1 5/8-inch behandlet dæk skruer. Post parentes designet til at modtage en 2 x 4 kan købes i de fleste hjem Centre tømmer departementet. Bruge 1 5/8-inch behandlet dæk skruer til at fastgøre skinnen ind i beslaget. Bruge alle tilgængelige skrue hul til at gøre den bedste mulige fælles.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com