Sådan Design din egen væg ord

August 10

Sådan Design din egen væg ord

Den kedelige stenciled grænser og kedelige baggrunde i din bedstemors generation er en saga blot. Indretningsarkitekter og boligejere overalt er at finde unikke måder at tilføje nogle nyhed til deres væg udsmykning. Nogle designere lægger inspirerende citater eller væg ord, på vægge i en dekorativ måde. Du kan designe din egen væg ord, ved hjælp af enten midlertidig eller permanent lim, til at lyse op en fokal væg i dit næste indvendige udsmykning projekt.

Instruktioner

•Trace brev stencils behov for dit citat baglæns ind på den forkerte side af stoffet med en markør, stof. Hvis bruger metoden permanent klæbende, grænseflade jern den første side af smeltesikringer på den forkerte side af stoffet.

•Klippe ud stof bogstaver og ligge dem hen over gulvet. Arrangere dem til at gøre ord til det tilbud, afstand mellem dem jævnt. Brug en målestok for at sikre de er lige og til at måle hvordan bred og høj den endelige ordning vil være.

•Measure bredde og højde af arrangement på væggen. Brug målestokken og en blyant til at let tegne en retningslinje, som du vil placere ordene. Hvis tilbuddet fylder flere linjer, måle ud hvor langt du skal være mellem bunden af hver linje og trække flere retningslinjer.

•Tilføj majsstivelse at bowle hvis ved hjælp af flytbare lim metode. Tilsæt koldt vand og derefter kogende vand indtil en lim-lignende tykkelse er opnået. Bland godt med en pensel.

•Sæt din første bogstav på væggen, holder den til at sikre dets placering er visuelt tiltalende. Hvis bruger metoden permanent klæbende, tag den smeltelig web beskyttende lag og jern bogstavet på plads på væggen ved hjælp af en temmelig varmt jern indstilling. Hvis bruger den flytbare lim metode, male et tyndt lag flydende majsstivelse på den forkerte side af bogstavet og tryk den mod væggen.

•Fortsæt placere ord indtil citatet er fuldført. Brug en fugtig vatpind til at rense enhver majsstivelse udstrygninger eller rende over webbing. Når ordene er tørre, slette nogen synlige blyant retningslinjer.

Tips & advarsler

  • Brug papir tape til midlertidigt teste brev placering på væggen, selv hvis du føler dig usikker på hvordan det endelige projekt vil se ud.
  • Hvis du har problemer med at finde citater, tjek tilbud hjemmesider, Sangtekster eller dine foretrukne film til at komme med ideer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com